Acasa » Dezvoltare personală » Coursera si edX

Coursera si edX

Ce este Coursera?

Coursera este o initiativa in colaborare cu universitati precum Princeton, Stanford, Michigan sau Pennsylvania. Aceasta initiativa are rolul de a oferi cursuri online, pentru oricine, gratuit.

Cum vor avea loc cursurile?

Cursurile se vor desfasura online cu ajutorul unor filmulete astfel ca poti invata in propriul ritm si te poti testa constant. Un curs dureaza intre 5 si 15 minute si poate sa contina si intrebari prin care sa-ti testezi cunostintele. De asemenea,  se pot da si teme care nu fac parte din cursul video.

Domeniile de activitate din care iti poti alege sunt nenumarate: medicina, matematica, biologie, stiinte sociale, afaceri, IT si altele.  In functie de cursul ales, pot fi unul sau mai multe examene.

Eu mi-am ales Model Thinking (incepe in septembrie si tine 10 saptamani) si Basic Behavioral Neurology. (incepe in iulie si tine 4-5 saptamani). Abia astept.

Toate cursurile le puteti gasi pe site.

edX

O initiativa asemanatoare va fi lansata de Harvard si MIT. Aceasta se va numi edX.

O altă sursă este „Open Education Database„, mai nouă, dar care pare a se umple repede cu informații valoroase. Poate fi accesată aici http://oedb.org/open/.

Va incurajez sa aplicati pentru aceste cursuri deoarece sunt predate de oameni competenti si pentru ca puteti afla lucruri noi si frumoase intr-un mod inedit.  

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

2 răspunsuri

  1. Vezi si Class Central class-central.com
    Centralizeaza cursurile Stanford (Coursera), MIT si Harvard (edX), Udacity. Eu deja urmez cateva din cele deja incepute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.