Acasa » Evenimente » Trecute » Workshop: Viaţa ta, o marionetă în mâna poveştii

Workshop: Viaţa ta, o marionetă în mâna poveştii

Poate te întrebi „Cum mă poate ajuta un seminar de POVEȘTI? Ce ar putea să-mi spună acest lucru? Ce nevoie am eu, om mătur, în epoca actuală a super-tehnologiei, de POVEȘTI? Astea sunt bune doar pentru copii, sau poate nici măcar pentru ei! Care este rostul poveștilor ACUM?”

Eu îndrăznesc să fac o afirmație: poveștile sunt HĂRȚI.

Sunt hărți ale sufletului, hărți ale omenirii, acea omenire care dăinuie de mii de ani. Iar hărțile sunt la fel de vechi pe cât de veche este omenirea. Și SUNT ÎNCĂ VALABILEEEE! Poveștile ne învăța despre noi înșine. Ne vorbesc într-un mod metaforic, într-un mod în care nu se adreseze direct minții noastre ci sufletului nostru, despre istorii, tipare de reacție care sălășluiesc în noi încă de la Facerea Lumii și care, culmea! ne afectează chiar acum, chiar în viața noastră de zi cu zi.

Ceea ce vă propunem noi, facilitatorii acestui experiment, este să vă permiteți să vă scufundați pentru 3 zile într-o lume pe care am ignorat-o de prea mult timp și care de fapt este un izvor nesecat de înțelepciune autentică. Poveștile sunt izvoare cu apă vie atunci când înveți să o găsești! Împreună vom păși în sacru, în domeniul în care se nasc miturile, spațiu în care se modelează experiențele de viață.

Când ne naștem, consimțim să trecem prin anumite încercări pentru a ne șlefui fațetele diamantului interior. Unele încercări sunt dure și foarte dure, altele, ne vin ca adevărate balsamuri trunate peste răni vechi. Unele sunt menite să ne întărească, altele să ne învețe compasiunea și iubirea. Din acest experiment pe care îl lansăm vei învăța să recunoști în ce punct din poveste te afli, care sunt încercările prin care ai trecut, treci chiar acum sau urmaza să pășești. Cum poți schimba scenariul dacă veți constata că destinația spre care te îndrepți nu îți (mai) servește, ci dimpotrivă, te lipsește de putere, de perspectivă.

Vei învăța că soarta nu este ceva ireversibil iar Marele Creator ne-a lăsat la îndemână instrumente foarte performante de a păși în ceea ce ne cheamă cu adevărat, în ceea ce ne hrănește, în LUMINA și în DESTINUL nostru.

PREGĂTIRI NECESARE: să ai POVESTEA cu ține. Aceasta înseamnă să ai proaspăt în minte povestea care ți-a plăcut cel mai mult. Poate că, atunci când ai fost mic, ți-a plăcut un basm anume, poate că, mai mare fiind, a fost o carte, un roman, o poezie, un cântec sau un film. Sunt „˜lucrurile”€™ pe care sufletul tău le-a autentificat ca hartă pentru tine.

Ghizii acestei călătorii sunt Anda Ciobanu și Cătălina Broicea, ambele fiind shamani-vindecători în tradiția încă, laika. Participanții sunt co-creatori ai evenimentului.

Locația este anunțată celor care se înscriu.
Contribuția este de 500 de lei.

Programul este de trei zile:
Începem: Vineri, 11 mai, de la ora 15 până la 20,
Sâmbătă, 12 mai, de la 9 la 20,
Duminică, 13 mai, de la 9 la 14

Înscrieri se fac aici.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!