Acasa » Practici » Cum găsești foarte repede birouri de închiriat în Capitală și ce trebuie să știi înainte de a semna contractul?

Cum găsești foarte repede birouri de închiriat în Capitală și ce trebuie să știi înainte de a semna contractul?

Persoanele care doresc să dea startul noii lor afaceri, să pună la punct toate detaliile, inclusiv locația în care urmează să își desfășoare activitatea, trebuie să ia în calcul închirierea unui spațiu de birouri în mod avantajos. Este destul de dificil pentru cei fără experiență să facă o alegere fără sfatul unui specialist, însă nu este un lucru cu totul imposibil.

Înainte de a lua decizia unei închirieri de birouri în București, clienții trebuie să țină cont de câteva lucruri foarte importante și să apeleze la o firmă specializată în acest sens.

Criterii de închiriere a spațiului de birouri potrivit

Oferta Activ Property Services în ceea ce privește închirierea unui spațiu de birouri în Capitală este foarte variată și se adresează deopotrivă celor care își deschid un nou sediu al afacerii, cât și celor care pornesc pe un nou drum în acest sens.

În general, spațiile de închiriat corespund cerințelor și necesităților antreprenorilor, însă aceștia trebuie să verifice foarte bine dacă nevoile lor corespund cu structura și dotările locației, dacă acestea sunt potrivite sau ușor adaptabile la activitatea care urmează să fie desfășurată acolo.

În plus, oamenii trebuie să fie foarte atenți dacă spațiul de birouri de închiriat este conectat la o rețea de internet sau de fibră optică cu trafic nelimitat, dacă poate furniza suficientă energie electrică pentru necesitățile afacerii care urmează să fie desfășurată aici, atât în ceea ce privește capacitatea energetică a rețelei, cât și numărul de prize.

De asemenea, trebuie să se aibă în vedere prezența aparatelor de aer condiționat și condițiile în care pot fi folosite, precum și izolarea termică a clădirii, ceea ce va asigura economii importante antreprenorilor.

Sistemul de încălzire este la fel de important, deoarece activitatea angajaților nu trebuie să fie influențată de temperatura ambientală. Cert este că un sistem de încălzire centralizat este recomandabil, precum și un sistem de încălzire care să nu consume foarte mult.

În altă ordine de idei, este important ca persoanele care doresc să închirieze un anumit spațiu într-o anumită zonă a Bucureștiului să țină cont de regulamentul zonal, pentru a nu descoperi ulterior semnării contractului că nu au voie să își desfășoare activitatea aici.

Locația este la fel de importantă, precum și modul de a ajunge în zonă. Zona trebuie să fie intens tranzitată, vizibilă și să se poată ajunge ușor, atât cu mașină proprietate personală, cât și cu mijloacele de transport în comun. La același capitol, chiriașii trebuie să se intereseze de existența locurilor de parcare, iar acestea trebuie să fie suficiente pentru angajați și colaboratori, cât și pentru clienți și furnizori.

Nu în ultimul rând, unul dintre aspectele foarte importante referitoare la un spațiu de închiriat este și valoarea chiriei. Aceasta trebuie să fie cât mai avantajoasă, în acord cu dotările clădirii, cu locația în care se află. În plus, cu cât contractul este încheiat pe termen mai lung, cu atât mai avantajos ar trebui să fie prețul.

Clienții preferă o perioadă mai lungă de închiriere, pentru a nu fi nevoiți să renegocieze contractul după expirarea acelei perioade de 12 luni și pentru a nu fi puși în situația să plătească mai mult.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!