1

Alma Parchet Natural – Din dragoste pentru lemn

Parchet Natural

Iubim multe lucruri in viata. Iubim sotul, sotia. Iubim copiii. Iubim animalele, marea muntele. La Alma Parchet Natural dragostea pentru lemn a devenit vocatie. Iar de aici in oferta magazinului si-au facut loc o ampla varietate de pardoseli, trepte si mese, majoritatea din lemn, toate de calitate superioara. 

In oferta Alma Parchet Natural gasiti parchet din lemn, masiv sau stratificat, natur sau finisat cu pana la 22 straturi de finisaje, intr-un insemn al luxului. Proprietarii s-au adaptat si-au extins gama de produse pentru a raspunde tuturor cerintelor si unui buget cat mai variat, fara a face rabat la calitate. 

Pardoseli ce rezista timpului  Alma Parchet Natural

Produsele pentru pardoseala reprezinta principala gama in magazinul Alma Parchet Natural, iar lemnul este vedeta in showroom. Imediat ce clientul paseste in spatiul din strada Fantanica nr. 14 va fi incantant de mireasma de lemn. 

Parchetul stratificat de lux si produsele Bole, cu un aspect inedit, ondulat, sunt dedicate celor care isi doresc o casa cu aspect unic, in care caldura caminului sa fie completata de lemn natural. 

Parchetul din lemn autohton – finisat sau nu- se distinge prin adaptabilitatea sa la mediu, durabilitate si o textura proprie ce personalizeaza spatiul. 

Pentru cei care isi doresc un mediu elegant si esente deosebite, parchetul din lemn exotic atrage prin esentele in culori naturale fabuloase si fibre cu aspect senzational.

Pardoseli moderne, pastrand calitatea 

Pentru ca exista o mare cerinta pentru pardoseli moderne si, eventul cu un pret mai mic, Alma Parchet Natural ofera parchet laminat si LVT. Daca parchetul laminat este arhicunoscut pe piata, LVT devine o optiune moderna si de confort pentru casele romanilor. Este foarte subtire, potrivit pentru incalzirea in pardoseala si se poate achizitiona la preturi avantajoase. 

Alma Parchet Natural realizeaza trepte din lemn pentru casa voastra

La Alma Parchet Natural puteti realiza trepte din lemn personalizate potrivit proiectului dvs, din esenta lemnoasa pe care o doriti. Fiecare proiect este creat la cheie, din etapa de masurare pana la primul pas pe care il calcati pe lemnul finisat. 

Iar cand spunem trepte, nu ne referim doar la scari interioare, ci si la scari exterioare, care rezista la umiditate prin finisaje speciale. 

Pardoseala de exterior (Decking)

Terasa este intotdeauna completata de aspectul cald si  elegant al pardoselilor de exterior (decking). Elegante si cu o textura speciala, terasele de exterior din lemn exotic bine-intretinute dureaza in timp si isi aduc propria personalitate in designul exterior. 

Decking-ul WPC este realizata din material compozit si aduce beneficiile unui aspect placut, la preturi avantajoase. In oferta Alma Parchet Natural gasiti ambele tipuri de produse, ambele de calitate superioara. 

Montaj sa dureze

Alma Parchet Natural se ocupa de fiecare etapa a proiectului vostru. Va ajuta sa alegeti parchetul potrivit, treptele sau deckingul, se ocupa de masuratori, de montaj pana la ultimul finisaj si va presta lucrarea la cheie.

Invitat
 

Click Here to Leave a Comment Below 1 comments
Maria - 11/11/2019

Woow ce idei! Multumesc mult, ma si vad deja in noua casa punand in practica ce am citit aici! Ma gandesc la trepte din lemn, mereu m-au atras, nu stium cum de nu m-am gandit la asta pana acum! 😀 Curand terminam proiectul pentru casa si vrem ca la anu (sau in maxim doi ani) sa fie gata cu totul. Lucram cu cei de la https://www.eproiectedecase.ro/ ,sunt foarte meseriasi! Cred ca designul din interior va fi etapa mea favorita, abia astept! 😀 Multumesc de idei!

Reply

Leave a Reply: