Acasa » Cadouri » Cum sărbătorești sfârșitul de an în mod original? Iată câteva recomandări

Cum sărbătorești sfârșitul de an în mod original? Iată câteva recomandări

Revelionul sau sfârșitul de an este, pentru mulți dintre noi, motiv de sărbătoare. E un bun prilej pentru a privi înapoi și a fi recunoscători pentru tot ce am trăit în anul ce urmează să se încheie, dar și un bun prilej pentru o petrecere pe cinste.

Anul Nou este perioadă în care toată lumea este acasă, alături de cei dragi. De ce să nu-l faci memorabil?

  1. Alege orice locație, mai puțin „la tine”

Petrecerile sunt grozave; însă la fel de grozavă este și dezordinea ce rămâne în urmă. Deși inițial poate părea confortabil să găzduiești o petrecere la tine acasă, gândește-te și dacă îți place să fii și gazda (asta include și curățenia înainte și după, gătit și nu numai).

Închirierea unui spațiu de care nu trebuie să te ocupi personal, este o alegere inspirată.

  1. Meniul potrivit pentru toți

Dacă un prieten este gazda, oferă-te să aduci ceva gustări sau deserturi. Dacă te simți curajos, le poți face de casă.

Pentru a mulțumi toți invitații, alegeți ca masa să fie servită sub formă de bufet. Astfel diversitatea va fi mai mare, invitații vor putea servi ce doresc și când doresc, iar toată lumea ar trebui să fie fericită.

Ține cont de preferințele sau diferitele afecțiuni de care invitații ar putea suferi când vine vorba de alegerea meniului.

  1. Alege o tematică

Deși poate multe persoane nu agreează idea de petrecere tematică, unde trebuie să te îmbraci într-o anumită ținută, din când în când poate fi chiar interesant să faci acest lucru.

Petrecerile tematice aduc o atmosferă unică fiecărei petreceri, mai ales dacă invitații intră în pielea personajelor.

Pentru a asigura succesul tematicii, alege-o de comun acord cu invitații; astfel se vor bucura din plin de tematică.

Revelionul

  1. Adaugă un element „wow”

Efecte speciale, focurile de artificii sau poate chiar un mic spectacol de iluzionism – toate pot oferi o experiență unică invitaților. Bineînțeles că miezul nopții, adică trecerea dintre ani trebuie sărbătorită cu un foc de artificii pe cinste.

  1. Muzică pentru toate gusturile

Fiind prieteni, cel mai probabil gusturile muzicale for coincide destul de mult. Însă în cadrul petrecerilor gusturile adesea se schimbă. Așadar asigură-te că acoperi, sau că recomanzi DJ-ului, toate gusturile muzicale de la muzică lăutărească sau populară până la acorduri line de vals.

Atât timp cât un anumit stil nu predomină, nu ar trebui să deranjeze pe nimeni o anumită melodie.

Nu în ultimul rând…

O petrecere este cu siguranță un prilej de voie bună, distracție dar și pentru excese. De la excese de mâncare sau alcool, o petrecere se poate transforma cu ușurință într-un eșec datorită exceselor. Fi responsabil atât cu tine, cât și cu cei din jur și nu încerca să îți depășești limitele. Atât tu cât și cei din jur meritați să vă distrați și să va faceți amintiri memorabile.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!