Acasa » Atitudine » Schimbare » Deții un Samsung Galaxy A8 sau A9? Anul acesta nu trebuie să-ți mai faci griji de alt telefon

Deții un Samsung Galaxy A8 sau A9? Anul acesta nu trebuie să-ți mai faci griji de alt telefon

2018 a fost un an destul de spectaculos pentru industria telefoanelor mobile, deoarece printre cele mai bune telefoane mid-range au fost lansate pe piață anul trecut, astfel 2019 chiar trebuie să vină cu ceva serios pentru a detrona titlurile care rivalizează modelele de tip premium. Cu sigurnață ai ridicat o sprânceană citind acest paragraf…

„Dacă este telefon de buget înseamnă că-i mai slab?”

Același ecran spectaculos și finisajul excepțional al telefoanelor Samsung de top se regăsesc și pe variantele de buget anume pe A8 și A9, care înlocuiesc foarte solid acel S8 sau S9 mini de mult pierdut.

Diferența ar fi practic în design și performanța componentelor. Sau altfel spus, nu vei avea „racheta” de procesor de pe S9 sau S8, dar cu rămâi cu RAM-ii, materialele de construcție din sticlă și metal cât și cu un telefon care funcționează foarte bine. Prețul este un alt argument! întrebare este aici, ești dispus să plătești câteva sute/1.000 de lei în plus pentru un S8 ? sau preferi să nu ai funcționalitățile „premium” pe un telefon exact la fel? Dacă da, atunci poți sta liniștit că ai ales bine.

Dacă n-ai grijă de el sticla tot țăndări se face, iar metalul… tablă îndoită…

Tot timpul se pune problema asta la telefoanele moderne, dai o grămadă de bani pe ele și se fac țăndări dacă le scapi pe jos sau în cel mai bun caz te alegi cu semne de bună purtare.

Poți de pe acum să îți pui în plan o colecție de huse pentru telefon Samsung A8 2018 deoarece un astfel de model dispune de aceleași fragilități și necesități de întreținere ca un telefon de categorie superioară. Cu toate că dea lungul anilor Gorilla Glass a devenit tot mai performantă, iar construcția propriu-zisă a telefonului este mult mai solidă decât în anii precedenți. Dar, problema aici vine din alt punct de vedere, și anume colțurile!

Sincer, dacă spargi ecranul ai șanse mai mari să-l poți înlocui față de colțurile din cadrul telefonului… pe care nu le mai schimbi niciodată.

Același argument este valid și în cazul modelului din 2018 net superior. Așa că o carcasa pentru Samsung A9 2018 te va face să uiți că ții defapt în mână un telefon mai ieftin de 4.000 de lei.

În concluzie, dacă ai prieteni care te bat la cap cu faptul că puteai să-ți iei un telefon mai bun la banii ăia, arată-le ecranul tău, camera și ce lucruri poți face chiar și cu un telefon din anul trecut.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!