Acasa » Dezvoltare personală » Discursul lui Steve Jobs

Discursul lui Steve Jobs

Imaginează-ţi că mama ta te-a părăsit după ce te-a născut pentru că voia să fi adoptat de oameni ce au o facultate. Părinţii ce vor să te adopte sunt o femeie fără facultate şi un bărbat fără liceu. Mama ta refuză să semneze actele de cedare spre aceşti noi părinţi pentru că îi consideră „needucaţi”. Cu promisiunea că vei termina o facultate, mama ta biologica, câteva luni mai târziu, te cedează acestor părinţi „needucaţi”.

Acum eşti unul din cei mai de succes oameni ai planetei şi nu ai terminat nicio facultate. Cum te simţi?

Mai jos este un discurs de 15 minute ce conţine 3 poveşti din viaţa lui Steve Jobs. Vă rog să încercaţi să vă uitaţi până la capăt. Credeţi-mă că este cel mai frumos discurs pe care l-aţi auzit vreodată.

Puteţi pune subtitrări în română dacă vă ajută:
Subtitrări în română

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

4 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.