Acasa » Evenimente » Gala Art Out 2016 – One world, many cultures

Gala Art Out 2016 – One world, many cultures

Găsesc că dezvoltarea personală în sensul creșterii individului, este dată de orice manifestare creativă menită să ușureze accesul la diverse domenii și aici mă gândesc la orice, nu numai psihologia și domeniile conexe, ci tot, de la dans, muzică, scris, muncă fizică, natură, voluntariat, TOT.

De aceea merită să marcăm cei 5 ani de existență ai revistei Art Out.

Art Out este o revistă de artă, arhitectură, patrimoniu şi restaurare, mai mult decât o publicaţie dedicată artelor şi frumosului, este un generator de idei creative, un organizator experimentat de evenimente cultural-artistice, iar în echipa Art Out cu siguranţa îţi vei găsi cei mai buni prieteni.

În plus, Art Out îşi propune să descopere şi să dezvolte capacitaţile şi abilitaţile artistice şi redacţionale ale tinerilor, încurajând dialogul şi colaborarea între studenţi şi specialiştii în domeniile sus-numite.

Prin întrepatrunderea unor domenii conexe, Art Out propune eliberarea de idei preconcepute şi elaborarea unor alte filtre de gândire a fenomenelor artei şi arhitecturii.

Teen Art Out este o mișcare a tinerilor, o revistă ce vrea să redea societatea, să educe, să dezvolte. “Ne plac multe lucruri, ne interesează o mulțime de domenii și avem o voce ce merită auzită. Suntem partea activă a societății, care reacționează, care se implică, care își dorește mai mult. Învățăm informal și non-formal, mergem la evenimente, ne stabilim valori și modele de urmat”, astfel se definesc membrii echipei Teen Art Out.

Preluate din comunicatul de presă, redau mai jos toate informațiile necesare pentru a vă invita să participați (gratuit) la evenimentul cultural-artistic prin care Art Out vor celebra cinci ani de rezultate deosebite în domeniul jurnalismului cultural, prin prezentarea diferitelor fațete ale multiculturalismului.

“Gala Art Out 2016 – One world, many cultures

Sâmbătă, 19 martie 2016, ora 17.00 se deschide Gala Art Out, cel mai complex eveniment cultural-artistic al începutului de an, dedicat dialogului multicultural. Evenimentul, aflat la a III-a ediție, va fi găzduit de către Universitatea București și va avea loc în cadrul Aula Magna a Facultății de Drept.

La ceas aniversar, Art Out invită publicul la Gala Art Out, eveniment în cadrul căruia se vor celebra cinci ani de rezultate deosebite în domeniul jurnalismului cultural, prin prezentarea diferitelor fațete ale multiculturalismului. La eveniment vor lua parte reprezentanți ai instituțiilor publice și ai mediului de afaceri, membri ai societății civile, dar și o serie de artiști, arhitecți, designeri, jurnaliști, profesori, studenti și elevi.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe www.gala.artout.ro, iar pentru a primi o invitație gratuită la eveniment, completați formularul de înscriere: http://www.gala.artout.ro/Gala2016.html!

Publicul este așteptat pe 19 martie 2016 începând cu ora 17.00 la o sesiune foto și pentru networking cu echipa Art Out și un mini-recital de harpă al Școlii de muzică și Arte nr. 1 din București, urmând ca programul artistic să înceapă la ora 18.00.

Publicul va fi introdus intr-un univers aparte, în cadrul unui spectacol prezentat de Diana Roman, actriță a Teatrului Nottara din București. Light Quartet va deschide seara în acorduri de vioară, violă și violoncel. Adrian Silvan Ionescu, istoric de artă, va susține o prezentare bazată pe experiența sa profesională și personală, urmată de o sesiune de intrebări și răspunsuri. Niko Bello va interpreta compoziții muzicale albaneze, iar actori ai Teatrului Evreiesc de Stat vor încânta publicul cu momente din spectacolul “De la Caragiale la Shalom Alehem”. Divizia fashion Dalles Go, coordonată de stilistul Ovidiu Buta, va realiza o prezentare de modă de excepție. Alina Pelmuș și Dima Tirsîna vor susține momente de tango argentinian. Evenimentul se va închide cu un concert susținut de trupa We Singing Colors.

Invitații vor putea participa la o tombolă cu premii creative, iar evenimentul se va încheia cu o sesiune de networking și fotografii și cu un cocktail.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!