În premieră filmul „I’m Fine, Thanks”

aaa

Joi, 30 august, de la ora 19:45 te invităm alături de noi în mansarda prietenilor de la Fundaţia Friends For Friends ca să vedem, în premieră, un documentar despre pasiunile care-ţi schimbă viaţa, automulţumire şi alegerile pe care, uneori, ajungem să le regretăm.

„I’m Fine, Thanks!” este un documentar filmat în urmă cu o lună de către o echipă de cinci oameni care, deşi ştiu ce-i pasionează, nu prea reuşesc să-şi urmeze visele – asta până la filmarea acestui documentar care are ca poveste principală chiar viaţa şi pasiunea unuia din echipă.

Timp de o oră şi zece minute vom afla mai multe poveşti despre diverşi oameni care şi-au dat seama la un moment dat în viaţă că regretă nişte alegeri legate de slujbele lor. Vom trece de la entuziasm la lacrimi şi înapoi la entuziasm de la o poveste la alta.

Avem locuri limitate în sală iar documentarul n-a mai fost prezentat până acum în România. Taxa de participare este de 20 de RON, iar de aceea vă rugăm să vă înscrieţi pe formularul de mai jos ca să vă putem rezerva locurile.

Apa, ceaiurile, sucurile şi ronţănelele sunt din partea casei. Berea o dau prietenii de la Grolsch.

Trailerul documentarului

Ariel
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: