Acasa » Atitudine » Idei de cadouri pentru luna decembrie: Coliere și lanțuri deosebite din argint

Idei de cadouri pentru luna decembrie: Coliere și lanțuri deosebite din argint

În curând ne vom bucura împreună de momentul deschiderii cadourilor. Dimineața devreme, vom alerga la bradul împodobit, pentru a vedea ce ne-a dăruit Moșul în acest an. Plăcerea este foarte mare atunci când darul primit se potrivește perfect cu dorințele noastre.

Mici sau mari, cutiile de cadouri așezate sub brad sunt extrem de valoroase. Acestea sunt semnificative întrucât indică atenția acordată celor dragi și mențin tradiția cadourilor de Crăciun neschimbată.

Coliere și lanțuri din argint – Cadouri prețioase pentru cei dragi

Încrustate cu pietre deosebite, cele mai frumoase coliere și lanțuri din argint reprezintă alegerea perfectă pentru cadoul de Crăciun. Lucrate din argint de cea mai bună calitate, aceste coliere din argint te fascinează prin design-ul lor deosebit, putând fi asortate atât în cazul unei ținute casual cât și uneia mai sofisticate.

 

Acestea sunt lucrate manual, în India sau în Thailanda și îți atrag privirea prin modul în care sunt realizate și prin pietrele prețioase din montură.  Fiind piese unicat, aceste coliere și lanțuri din argint pot pune în valoare personalitatea fiecărei femei.

 

Fie că primești o astfel de bijuterie în dar din partea partenerului sau îți faci singură un astfel de cadou, vei avea șansa de a purta o bijuterie prețioasă, cu pietre deosebite și cu un design care va completa perfect ținutele tale.

 

Colier din argint si email, lucrat manual în Thailanda

Iată o idee perfectă pentru un cadou special pentru Crăciun: un colier din argint și email, lucrat manual în Thailanda. Acesta reprezintă o bijuterie care asigură o combinație perfectă între argintul simplu și cel emailat, în nuanțe de verde și roșu. Inimioarele lucrate în filigran și colorate cu email, transformă acest colier într-o bijuterie prețioasă, demnă de un cadou unic, care să fie pe gustul celor mai pretențioase doamne. Pentru a oferi un cadou complet în dar, poți asorta acest colier cu o brățară cu model similar.

 

Colier statement din argint, lucrat manual in India

Acesta nu este un cadou ca oricare altul. De fiecare dată când vei purta acest colier statement, vei face senzație cu broderia din argint din care e format. Acest colier, lucrat manual în India, este potrivit pentru accesorizarea ținutelor pentru evenimente speciale. Acesta este lucrat manual, iar iscusința bijutierilor din India se remarcă cu ușurință în cazul acestei bijuterii speciale.

 

Colier argint ciucurași, lucrat manual în India

Acest colier deosebit se potrivește oricărei ținute, atât în cazul celor elegante cât și a celor casual. Acest colier este bine realizat, fiind lucrat cu delicatețe, în India. Acesta este confecționat din argint 925, iar cei șase ciucurași pun în valoare această bijuterie. Acest colier feminin reprezintă o bijuterie pe care orice femeie vrea să o aibă în colecția sa de accesorii prețioase.

Lănțisor argint rodiat, lucrat manual în Thailanda

Acest lănțișor reprezintă o bijuterie care face parte din categoria celor mai frumoase accesorii din argint rodiat, lucrate  manual în Thailanda. Acesta este suficient de lung (60 cm) și prezintă o lucrătură fină, cu detalii prețioase, care nu vor trece neobservate.

Colier semilună din argint și fir roșu, lucrat manual în Thailanda

Colierul semilună din argint reprezintă varianta perfectă de cadou pentru sărbătorile de iarnă. Acesta este un colier foarte frumos, a cărui accesoriu principal este reprezentat de o semilună specială din argint și fir roșu, lucrată manual în Thailanda. Șnurul de culoare roșie al acestei bijuterii speciale poate fi reglat cu ușurință, pentru ca tu să poți purta acest colier în manieră confortabilă, potrivită ținutei alese.

Prin urmare, cadoul ideal pentru femei de Crăciun poate fi reprezentat de o bijuterie prețioasă, lucrată manual în India sau Thailanda.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!