Acasa » Atitudine » Schimbare » Încearcă ceva diferit!

Încearcă ceva diferit!

„Nu mai pune totul la suflet!”, „Nu mai aştepta atât de mult de la nimeni!”, „Nu mai judeca oamenii dupa fiecare faptă pe care o fac!”. Cred că le-am zis deja de 1000 de ori atunci când am avut ocazia şi o să continui să o fac pentru că sunt unii oameni care pur şi simplu nu vor să mă înţeleagă.

Tu: „Nu mă pot schimba!”

Replica asta începe să mă enerveze tot mai tare. Mi se pare cel mai absurd pretext pentru a te eschiva din calea unei provocări, probabil, prea mari. Nu i-am judecat niciodată pe cei care îmi aruncă un astfel de răspuns atunci când încerc să îi ajut să vadă lucrurile altfel. Fiecare e stăpân pe propria viaţă şi pe propriile acţiuni.

Eu: „Poţi să te schimbi!”

Pe ce mă bazez atunci când afirm asta: pe experienţa mea şi a altor prieteni. Ai nevoie de perseverenţă, ambiţie, motivaţie şi puţină răbdare. Eu am reuşit ca dintr-un pesimist convins să ajung să mă vindec aproape în totalitate. Nu îţi spun că mi-a fost uşor. Am avut nevoie de aproape un an de zile, timp în care am citit şi experimentat cam tot ce găseam pe internet sau în carţile ce îmi cădeau în mână. Nu a fost nimeni mereu lângă mine să mă motiveze să merg mai departe când lucrurile se complicau, n-am avut parte de suportul prietenilor în momentele mai dificile. Schimbarea e un drum pe care e bine să îl parcurgi singur, să greşeşti, să vezi unde ai greşit, să înveţi din greşeli şi să mergi mai departe – reţeta pentru succes garantat! Aşa cum eu am reuşit sunt convins că şi tu poţi!

Trei paşi simplii

1. Să conştientizezi faptul că o schimbare ţi-ar prinde bine.

2. Să îţi faci rost de multă răbdare.

3. Să începi să vezi lucrurile diferit.

Îţi pasă prea mult de părerea celorlalţi? Eşti dependent de prieteni? Nu te crezi în stare să treci peste un eşec? Nu poţi să treci cu vederea greşeala unui amic? Încearcă să îţi schimbi punctul de vedere.

Iar pentru că nu-mi plac articolele lungi am să mă opresc aici pentru moment. O întrebare pe final: tu ce ai schimba la tine ?

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!