Acasa » Atitudine » Schimbare » Încurajează schimbarea!

Încurajează schimbarea!

Dacă ai încercat până acum să schimbi ceva la tine, probabil că știi de câte probleme te lovești încă de la început. Deși nu pare normal, prietenii sunt primii care încearcă să te convingă să te răzgândești. Dacă nu reușești? Dacă nu-ți prinde bine schimbarea? Dacă e prea greu? Dacă și iar dacă…

Sigur nu din răutate; poate așa consideră ei că e mai bine pentru tine (sau pentru ei), să rămâi același vechi tu. În general nu ne place schimbarea. Orice schimbare, oricât de mică, ne dă peste cap rutina cu care ne-am obișnuit, iar asta conduce de multe ori la stări de indispoziție și stres.

Sprijină!

Atunci când vezi un prieten că vrea să încerce ceva nou, susține-l! Fii altfel decât marea majoritate. Dacă vrea să se apuce de un nou sport sincronizati-vă orele de antrenament. Dacă vrea sa învețe să cânte la chitara pune-l în legătura cu un prieten de-al tău care are același hobby. Dacă vrea să înceapă totul de la capăt asigură-l că o să-i fii alături să depășească greutățile. Gândește-te la ce e mai bine pentru el, chiar dacă pe tine acea schimbarea urmează să te afecteaze. În momentele alea are nevoie de toată susținerea pe care o poate primi. Arată-i că îți pasă!

Încurajează!

Chiar dacă nu reușește din prima, nu contează. Chiar dacă nu reușește nici dupa a 4-a încercare nu are importanță. A avut curajul să încerce, a greșit, îi mai rămâne să învețe din asta. Adu-i aminte că eșecul e parte din succes. Readu-l pe linia de plutire. Încurajează-l atunci când toți încep să-l critice; ajută-l să treacă mai repede peste reproșurile celor care n-au avut niciodată curajul să încerce să schimbe ceva la ei iar acum i-aruncă replica “ți-am spus că n-ai să reușești”.

Dacă nu ești fanul schimbarii îți dedic urmatorul citat: “Lumea urăște schimbarea, cu toate că e singurul lucru care a adus progres.”Charles Kettering

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

  1. Tot pentru cei care nu vor sa se schimbe dedic si eu „Nu specia cea mai puternica sau cea mai inteligenta supravietuieste ci aceea care este cea mai adaptabila la schimbari.” Charles Darwin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!