Acasa » Dezvoltare personală » Cuplu » Cele mai frecvente 5 întrebări despre relații

Cele mai frecvente 5 întrebări despre relații

Salut! Numele meu este Cristi F. Ștefan și în urmă cu aproape 3 ani de zile scriam pentru Motivonti primul meu articol. A fost, este și va rămâne un articol dezastruos. Ironia face căt tot despre relații serioase era.

Doar că anii au trecut,eu am mai experimentat, am mai citit și am început să-mi îmbunătățesc viața, relațiile au urmat. Momentan scriu pentru aproximativ 40.000-50.000 de cititori în fiecare lună, am reușit să construiesc o comunitate frumoasă de oameni remarcabili și de jumătate de an lucrez la un nou proiect.

Înainte să construiesc acest proiect despre relații, pe care l-am denumit Relații Remarcabile, am adresat o întrebare câtorva mii de persoane. Am primit peste 500 de întrebări, le-am notat într-un document și am început să le analizez.

În curs, carte și interviurile din noul proiect m-am axat fix pe cele mai comune întrebări despre relații iar astăzi vreau să împărtășesc cu tine cele mai frecvente 5 întrebări pe care le primesc despre relații.

1. De ce înșeală bărbații?… și femeile?

Să clarificăm ceva. Femeile nu înșală, ele compară. Acum lăsând gluma la o parte, problema este cu întrebarea, nu cu răspunsul.

A înșela este un cuvânt mult prea dur pe care societatea, televizorul, profesorii sau părinți ni l-au întipărit în mintea noastră. A înșela înseamnă că în momentul în care alegi să ai o relație cu cineva este momentul în care semnezi un contract în care stipulezi că nu trebuie să înșeli.

De ce înșală oamenii? În primul rând trebuie să scăpăm de această idee. Nimeni nu înșală pe nimeni, pentru că o relație remarcabilă este o relație în care nu semnăm un contract pentru un drept de folosință asupra celeilalte persoane.

Un alt răspuns mult mai dur și direct ar fi că persoanele te înșală pentru că nu primesc de la tine ceea ce caută. Sau mai bine zis, nu mai primesc de la tine ceea ce caută.

2. Cum înțelegem persoana iubită?

Dacă este vorba de femei, femeile nu sunt făcute să fie înțelese, femeile sunt făcute să fie iubite.

Problema este că nu ne înțelegem pentru că suntem diferiți și gândim diferit. O mare neînțelegere vine atunci când ne referim la sex.

Pe scurt, funcționăm cam așa: bărbații fac sex, apoi dragoste, iar apoi se îndrăgostesc dacă totul este în regulă. Femeile se îndrăgostesc, apoi fac dragoste și de foarte puține ori doar sex.

De aici apar foarte multe nelămuriri, din momentul în care realizăm că suntem diferiți și învățăm să ne acceptăm, putem să relaționăm frumos împreună.

3. De ce mă simt singur?

O altă problemă este că majoritatea oamenilor, (am trecut prin asta deci îmi permit să vorbesc) se simt singuri apoi intră într-o relație pentru a nu se mai simți singuri.

Greșeala? Aduc cu ei în relații toate problemele pe care ar fi trebuit să și le rezolve singuri. Din acest motiv subtitlul cărții este: „Transformă-ți viața într-o poveste de iubire, începând cu tine.” pentru că te învăț cum să începi cu tine, cum să te iubești mai mult, cum să ai mai mult încredere în tine, pentru a avea o relație remarcabilă. O altă cale nu există, eu nu am descoperit-o cel puțin.

4. Cum să îi facem fericiți pe bărbați?

Sincer să fiu bărbații sunt foarte simpli. Femeile sunt cele mai complicate.

Noi avem nevoia de a ne simți de folos. Dacă-l faci pe un bărbat să se simtă de folos, util, să-ți ofere o soluție, să ajute, să ridice ceva, să facă ceva, atunci o să-l faci fericit. Pentru că aceasta este funcția noastră masculină de bază, să fim utili și de folos, să simțim că avem de îndeplinit ceva și că reușim să facem ceva.

Pentru femei, ei bine femeile sunt cu mult mai multe butoane ce trebuie atinse, unele chiar în același timp, însă cel de bază este iubirea sinceră, ajutorul și faptul că o faci să se simtă frumoasă și apreciată. Asta contează enorm de mult pentru o femeie.

5. Cum obținem libertatea emoțională?

Totul se rezumă la cât de mult de iubești. Dacă te iubești mult și îți oferi tot ceea ce crezi că o altă persoană și doar o altă persoană poate să-ți ofere este momentul în care realizezi că nu ai nevoie de nimic de la ceilalți, astfel nu ești dependent.

Să nu confundăm cele două idei: a avea nevoie și a vrea, în carte chiar am un capitol în care explic această diferență importantă.

Ideea este să facem pentru noi lucruri care ne fac să fim mai frumoși, mai buni, mai inteligenți, lucruri care ne fac fericiți. Să ne oferim nouă tot ceea ce credem că trebuie neapărat să primim de la ceilalți.

Invitație la Workshop Relații Remarcabile

Așadar pentru că ești un cititor special al comunității Motivonti și pentru că te interesează subiectul relații (de unde știu, nu, nu sunt mentalist, doar că acesta este un articol despre relații) vreau să te invit la evenimentul Relații Remarcabile.

Ce, când și cum?

Ce este?

Un workshop despre relații de aproximativ 3 ore și o lansare de carte. Un fel de 2 în 1, doar că lucrul asupra căruia mă concentrez este ca tu să primești foarte multă valoare.

Când este workshop-ul?

Pe data de 4 decembrie, ora 19:00, la hotelul de 5* din București: Marshal Garden.

Cum poți să participi?

Poți să rezevi un loc din cele 50 de locuri limitate, dintre care am ai rămas destul de puține, investint în tine prețul de 57 de lei până pe 31 Noiembrie sau 67 de lei după această perioadă.

Partea frumoasă este că primești cadou cartea Relații Remarcabile, semnată cu autograful meu și un mesaj personalizat.

În mod normal cartea costă 67 de lei (taxe livrare incluse) și îți pot spune că aproape am epuizat primul tiraj de 200 de cărți! Așa că eu zic că ți-am făcut o ofertă pe care nu o poți refuza! Alege să investești în tine, pentru că meriți să ai relații de iubire cu adevărat remarcabile!

Apasă aici și rezervă-ți un loc chiar acum!

PS: Pentru persoanele care își rezervă un loc până pe data de 30 Noiembrie acesta va primi o reducere de 10%, adică 57 lei în loc de 67 lei pentru acces la eveniment și cadou cartea Relații Remarcabile semnată și un mesaj personalizat, dar și multe alte surprize și cadouri la eveniment!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!