Acasa » Dezvoltare personală » Altele » O întrebare simplă și puternică în doar 37 de secunde

O întrebare simplă și puternică în doar 37 de secunde

Îmi plac întrebările care mă pun pe gânduri. Îmi place când cineva mă întreabă ceva ce mă blochează pentru câteva secunde – o întrebare care mă face să „stau în timp”.

„Dacă ai avea mâine toți banii din lume, care ar fi primul lucru pe care l-ai face?”

Unii oameni ar răspunde că și-ar cumpăra o casă. Alții că și-ar lua o vacanță. Unii că ar ajuta oamenii care trăiesc la limită – poate chiar oamenii din Africa?

Dar în videoul de mai jos Alex pune o întrebare mult mai simplă și mai puternică în doar 37 de secunde. Nu e necesar să răspundeți public. E de ajuns să cugetați. Pe mine m-a blocat.

(dacă citești acest text din e-mail, poți vedea video-ul aici.)

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

2 răspunsuri

  1. Niciodata nu suntem batrani pentru nimic…totul trebuie sa stii cand trebuie sa incepi de la inceput si cand sa te opresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.