• Home
  • Altele
1

Învață ceva nou în fiecare zi în timp ce te speli pe dinți! (CONCURS)

Dentiștii spun că un periaj sănătos al dinților ar trebui să dureze aproximativ 120 de secunde.

Dinții trebuie periați cu atenție, cu direcție corectă, atât în interior cât și pe exterior. Dar adesea spălatul dinților reprezintă un moment „mort” de rutină foarte-foarte rapidă.

Eu, de exemplu, mereu mă grăbesc atunci când mă spăl pe dinți. Pentru că mi se pare plictisitor.

Așa că uite o idee despre cum putem face periajul dinților mai distractiv și mult mai puțin plictisitor.

În fiecare dimineață și seară, atunci când te speli pe dinți, ia cu tine laptopul sau smartphone-ul. Încarcă YouTube-ul și caută ceva educațional care să dureze aproximativ două minute.

Ar putea fi orice: un tutorial despre cum să faci ceva sau poate doar un video educativ despre istorie sau ceva ce te pasionează. Pe YouTube sunt sute de mii de videouri educative și scurte despre orice.

Azi dimineață m-am uitat în baie la un video despre cum creierul uman face un efort incredibil pentru a „uita” cum se merge pe o bicicletă normală ca să învețe să meargă pe o bicicletă „specială”. Și prin specială înțeleg faptul că ghidonul era buclucaș și odată ce trăgeai stânga, bicicleta mergea în dreapta și invers. Uite, videoul este mai jos sau aici, în engleză. Mie mi s-a parut super-interesant. (știu, are 7 minute. am ascultat și văzut primele 3-4 minute făcând toată igiena matinală)

Tu ce faci când te speli pe dinți? (CONCURS)

Zâmbește România” a lansat o campanie genială prin care strânge idei faine care să încurajeze spălatul pe dinți. De aceea am scris și eu ideea de mai sus.

Campania este sub formă de concurs. Dacă și tu ai o idee de cum poți încuraja spălatul pe dinți, înscri-o în aplicatia lor de pe Facebook de aici.

Atenție – Ideea ta trebuie să fie practică, 100% realizabilă și fezabilă. Nu se caută scenarii, ci acțiuni adevărate ce vor face zâmbetul României să fie mai frumos ca niciodată.

Dacă ideea ta este cea mai votată…

Dacă ideea ta de campanie este pusă în practică și este cea mai votată vei câștiga un city-break pentru două persoane în Bruxelles, orașul din care a și pornit inițiativa Zâmbește România prin Comisia Europeană.

Totodată vei avea super-oportunitatea să-ți prezinți ideea și primele rezultate la PRO TV, pe canapeaua lui Măruță – astfel demarându-ți proiectul la scară națională!

Și, desigur, vei primi produse pentru îngrijire orală care să-ți ajungă pentru un an întreg!

Alte 10 cele mai votate proiecte vor fi premiate cu produse de îngrijire orală pentru un an.

Deci, tu ce faci în timp ce te speli pe dinți?

Ariel
 

Click Here to Leave a Comment Below 1 comments
Alexandra - 15/05/2015

Mi-a placut foarte mult articolul tau!
Nu am probleme cu spalatul pe dinti :)) dar cu siguranta ar fi mai util sa invat ceva nou in timp ce fac aceasta miscare de rutina zilnic.
Iti multumesc!

Reply

Leave a Reply: