Acasa » Dezvoltare personală » Fericire » Ipotetic vorbind, dacă ai afla că mai ai de trăit doar o lună de zile…

Ipotetic vorbind, dacă ai afla că mai ai de trăit doar o lună de zile…

Uneori, poate-s nebun, nu ştiu, dar uneori mă gândesc: „Oare cum ar fi să aflu că am cancer, aşa, deodată?”

Mă gândesc la asta pentru că tot aud de oameni care se trezesc cu cancer. Acum câţiva ani mi-a murit o rudă în timp ce eu eram plecat în vacanţă pentru doar două săptămâni. În acele două săptămâni a aflat că are cancer şi a murit. Aşa, rapid. A fost un şoc.

Şi uneori pic pe gânduri: „Cum ar fi dacă aş afla că mai am de trăit doar o lună de zile? Care ar fi primul lucru pe care l-aş face?”

Şi nu, nu vreau să fac o listă de lucruri pe care vreau să le fac şi n-am apucat. Nu.

Ci m-aş întreba doar: „Ce regrete am?”

Şi probabil mi-aş da seama că trebuia să petrec mai mult timp cu sora mea. Trebuia să vorbesc mai des cu bunica. Trebuia să mă trezesc mai devreme în fiecare dimineaţă. Trebuia să.

Astea-s primele trei regrete care-mi vin în cap când îmi imaginez că mor într-o lună de zile. Poate pentru alţii-s stupide. Dar pentru mine reprezintă limita dintre a muri fericit şi a murit fericit, dar cu câteva regrete.

Mi se pare un exerciţiu bun să-ţi imaginezi că mai ai de trăit puţin. Mi se pare un exerciţiu bun să te gândeşti la regrete (pe care, desigur, e bine să nu le ai… niciodată.) …

Mi se pare un exerciţiu bun să te întrebi: „Dacă mor acum, mor fericit?”

Ipotetic vorbind, mai am o lună de zile să petrec mai mult timp cu sora mea, să vorbesc cu bunica mai des şi să mă trezesc tot mai devreme.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

6 răspunsuri

 1. As face repede cateva nebunii care nu am curaju inca gen :

  Salt cu Parasuta
  Salt cu Coarda Elastica
  As inchiria un Ferrari si as incerca sa atinmg viteza maxima
  M-as duce in Brazilia
  M-as duce la curve :)) ca nu am fost niciodata ….

 2. M-as bucura ca in curand ma voi intalni cu cineva foarte drag care a murit si de care imi este foarte foarte foarte extraordinar cumplit teribil de dor. Mi-as cere iertare de la toti cei carora le-oi fi gresit. Oricum ma straduiesc sa fac tot ce pot mai mult ca sa nu-i ranesc pe cei iubiti. As spune multe cuvinte care sa ii ajute pe cei dragi sa NU planga dupa mine si sa NU le para rau dupa mine. Nu as mai merge la servici. As manca mai multa ciocolata si halva cu serbet (stiti ce buna e ??) As citi cat pot mai mult, as desena multe mandale pt ca asta-mi place la nebunie sa fac. As imbratisa si iubi cat mai multi caini. Cam asta !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!