19

Scrisoare către tine

aaa

Scrisoare către tine

Ţie, dragul meu, îţi doresc să realizezi că iubirea nu există numai în cer, ci şi în suflet şi în inimă. O găseşti şi în zâmbete şi în cuvinte. Să realizezi că a iubi nu înseamnă doar să spui „Te iubesc„.

Dragul meu prieten, vreau să înţelegi, spre binele tău, că a nu spune NU, nu înseamnă a spune DA; şi că pe cât de hotărât îţi e NU-ul, la fel îţi va fi şi DA-ul. Să ai curajul mereu să fii TU. Să ai curajul să iţi etalezi calităţile şi defectele care te fac unic. Să nu îţi fie ruşine să recunoşti că aici eşti foarte bun iar dincolo foarte slab. Să ai întotdeauna curajul să alegi între două rele. Să îţi fie ruşine doar atunci când ştii că poţi şi nu faci!

Îţi doresc, dacă nu ai facut-o până acum, să te redescoperi. Îţi doresc să ajungi să te cunoşti TU foarte bine, ca apoi să ne permiţi şi nouă să facem asta şi chiar să ne ajuţi atunci când ne împotmolim pentru că merită… pentru că TU meriţi. Să nu te dai niciodată înapoi de la nimic. Să ai încredere, în tine în primul rând. Îţi doresc să reuşeşti să dai tot răul la o parte, să rămână din tine doar un zâmbet sincer şi senin. Te vreau puternic. Îţi doresc să nu cunoşti frica. Dar dacă totuşi o faci, fă-o să fie de partea ta…

Scumpul meu, îţi doresc siguranţă. Îţi doresc tot binele din lume. Îţi doresc să iubeşti. Să o iubeşti. Şi atunci când vei face asta să o accepţi. Să îi accepţi destinul şi să o respecţi. Iar dacă ea nu ţi-l acceptă, să ai puterea să pleci. Să realizezi că meriţi mai mult de atât. Să pleci cu demnitate şi cu capul sus… şi fără regrete. Iar mai mult de atât, să pleci dansând şi zâmbind, chiar dacă înăuntru urli de durere şi te inunzi de lacrimi amare. Şi dacă se întâmplă toate astea, îţi doresc să le simţi cu adevărat chiar dacă te doare al naibii de tare. Şi să nu uiţi niciodată, chiar dacă e greu.

Vreau să te găseşti. Să îţi găseşti locul. Vreau să fii fericit, asta după ce vei învăţa ce ai de învăţat. Îţi doresc să te respecţi şi să ne respecţi şi pe noi. Şi implicit şi principiile tale. Nu uita de ele. Îţi doresc să fii mândru de tot ce ştii şi ce poţi dar să rămâi acelaşi om modest. Îţi doresc să realizezi că eşti mic într-o lume mare, dar poţi face lucruri imense.

Îţi doresc să fii om!

Bianca
 

Click Here to Leave a Comment Below 19 comments
Julie - 03/09/2012

Ooooh, you just made my day, pe bune! Mersi!

Reply
  Bianca - 03/09/2012

  Reactii precum a ta, Julie, imi fac mie ziua buna. Mersi eu 🙂

  Reply
  Erdei Dorel - 03/09/2012

  Da, asa este.

  Reply
mariana - 03/09/2012

multumesc pentru aceasta inteleapta scrisoare mergeti inainte fiecare articol are ceva deosebit ,plin de intelepciune si demn de luat notite pentru o viata frumoasa si demna Da imi doresc sa fiu om

Reply
georgeta - 03/09/2012

Privind retrospectiv,sa stii ca nu mi-am ramas datoare cu nimic.Mai presus de orice ,mi-am ramas credincioasa mie insumi si caaaaine nu m-a iubit,nu m-a meritat.Va doresc sa puteti spune la 70 ani acelas lucru.

Reply
Bianca - 03/09/2012

Wow:)Aceste cuvine m-au emotionat complet si m-au facut sa ma gandesc la cateva lucruri.]
Multumim mult pentru aceasta scrisoare:*

Reply
Motivational « Sabin blog - 03/09/2012

[…] Un articol gasit aici. […]

Reply
Teofana Toader - 03/09/2012

Multumesc. Mult de tot. Nici nu stiti ce ati facut…cat bine reusiti sa faceti…cand ma astept mai putin, cand am nevoie mai mult… Va doresc sa primiti inapoi inmiit binele si bucuria pe care le trimiteti zilnic in lume. Daca toata lumea ar invata sa iubeasca neconditionat…
Va apreciez nespus si va felicit, oricine ati fi.

Reply
Gabriela - 03/09/2012

…fara cuvinte…cateodata motivarea si puterea de a merge mai departe le primesti de la ceva/cineva, care fara sa stie iti da un sens in negura propriilor ganduri..multumsec..!!!

Reply
Georgiana I - 03/09/2012

Am ramas fara cuvinte… O seara buna si multumesc pt starea de bine si bucuria pe care mi le daruiti in momentul in care va citesc randurile…

Reply
dragos - 09/09/2012

cuvinte adevarate , spuse de un om adevarat … multumesc … cateva cuvinte te pot face fericit …

Reply
Bianca - 13/09/2012

Mulţumesc pentru tot ce aţi scris 🙂

Reply
Eliza - 13/09/2012

Cuvintele tale au venit ca o alinare, in conditiile in care sunt intr-o pasa atat de proasta si tu ai acoperit cam tot ce ma supara… Mai ales faptul ca, uneori, uitam cine suntem si uitam sa fim noi insine. Iti multumesc si te mai astept cu astfel de articole!

Reply
  Bianca - 29/04/2013

  Întotdeauna, şi aştept să ne mai citeşti! 🙂

  Reply
Eduard - 29/10/2012

Multumesc!

Reply
  Bianca - 29/04/2013

  Cu foarte mare plăcere!

  Reply
u know who - 28/04/2013

ai scris’o pt cineva anume?

Reply
  Bianca - 29/04/2013

  Da, a fost scrisă pentru un prieten care avea nevoie de cuvintele astea ca de aer. Dar, sunt sigură (drept dovadă stau comentariile primite) că sunt mulţi oameni care mi-au primit scrisoarea aceasta cu braţele deschise şi au luat din ea ceea ce au avut nevoie.

  Reply
   u know who - 30/04/2013

   Cu siguranta a fost scrisa din suflet.Am avut senzatia ca ai scris’o pt un fost iubit..sau ceva de genu.Scz eroarea mea.

   Reply

Leave a Reply: