Acasa » Evenimente » Kevin Hogan vine la București

Kevin Hogan vine la București

Kevin Hogan vine la București

Dacă ești antreprenor, manager, online marketer, om de vânzări, psiholog sau pur și simplu vrei să-ți îmbunătățești relațiile și vrei să fii mai convingător în fiecare zi, trebuie să fii aici pentru a vedea pe Kevin Hogan pentru cele mai bune și mai recente comunicări, influențe și limbaj non-verbal.

Influența invizibilă: Secretele de a ajunge la Da cu limbajul corpului, comunicarea nonverbală și cele mai recente strategii și tactici de persuasiune.

 

Kevin Hogan la București

     Kevin Hogan, Psy. D., va sosi la București în martie. Misiunea lui este de a vă arăta cum să obțineți acordul, să încheiați mai multe vanzări, să încheiați oferte mai bune și să comunicați cu ceilalți într-un mod în care să va simțiți respectați, apreciați și să vă plăceți în timp ce obțineți înțelegerea.

În prima sesiune a zilei veți învață cele mai importante aspecte ce țin de limbajul corpului. Limbajul corpului este aproape invizibil pentru marea majoritate a oamenilor. Oamenii cred deseori despre o altă persoană că nu ar fi sinceră în timp ce comunică. Ce se intamplă dacă acea persoană ești tu? Începând de astăzi, acest lucru nu se va mai întâmplă: Veți invăta să observați o adevărată inselăciune, fiind siguri că limbajul corpului dvs va trimite semnalele drepte, așa încât să fiți auziți și crezuți

Sesiunea a două se concentrează pe cea comunicarea care de cele mai multe este înțeleasă greșit, și anume comunicarea nonverbala. Deși de multe ori nu ne dăm seamă, diferență, dintre un răspuns pozitiv sau unul negativ, nu este făcută de ceea ce spui cu ajutorul cuvintelor. Comunicarea nonverbala este cea care determină rezultatul final în majoritatea interacțiunilor umane.

Influența invizibilă merge mai departe de cuvintele folosite, tonul vocii, aspectul nostru sau aspectul mediului înconjurător. În a treia sesiune a zilei, Kevin Hogan vă va invăta ultimele tactici care functionează cel mai bine în situațiile influențe.

Ziua se termină prin a învață tacticile cheie care îți asigură succesul în comunicare și a spune o poveste care se vinde!

Pentru a încheia evenimentul, Dr. Hogan vă va da trei tactici de persuasiune pe care le-a impărtăsit doar cu cercul său interior.

 Mai multe detalii despre eveniment gasiti si pe www.blackcardevents.ro

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!