3

La un pahar de vorbă bună

jhj

Cine mai ascultă şi ideile tinerilor? La şcoală/facultate profesorii vor ca toţi elevii lor să tacă din gură şi să asculte la ei. Chiar dacă cumva ai ceva interesant de zis este mai bine să îţi ţi ideea doar pentru tine. Acasă părinţii parcă sunt din ce în ce mai ocupaţi şi nu au timp să mai asculte ce idei mai are copilul lor. De multe ori simţim că nici cu prietenii nu putem discuta alte lucruri în afara de „ce a făcut ăla” şi „ce mi s-a întâmplat azi”. Atunci, cine mai ascultă ideile tinerilor?

De foarte multe ori cele mai bune idei vin din partea celor „mici”. Din acest motiv noi, „Scopul meu” împreună cu Motivonti am decis să pornim întâlnirile „La un pahar de vorbă bună”.

Ce se face la aceste întâlniri?

Ne relaxăm la un ceai, cu o muzică veche şi bună în surdină şi petrecem în jur de 2 ore la vorbă. Vom învăţa din experienţele celorlalţi şi le vom povesti pe ale noastre dacă dorim.

Foarte important este că nu există păreri bune sau rele, idei valide sau greşite, ci doar moduri de a vedea lucrurile, dorinţe sau credinţe diferite.

Aceste întâlniri sunt exclusiv pentru tineri (14 – 26 ani).

Deci vă invit să vă înscrieţi pentru întâlnirea ce va avea loc marţi, 27 aprilie, de la ora 18 la Verde cafe (Str. Domniţa Ruxandra nr. 15).

Vrei să vii?

Avem locuri limitate – şi anume 15 locuri – deci cine vrea să vină este rugat să se înscrie aici.

Paul
 

Click Here to Leave a Comment Below 3 comments
Green Scarf - 23/04/2010

ah!vreau si eu:|dar ajung in bucuresti miercuri.mereu se intampla asa.de ce nu aveti „filiale”si in alt oras?:-w

Reply
Motivonti merge la BUZZ!Camp | Rezumat - 19/04/2013

[…] La un pahar de vorbă bună […]

Reply
Cum îmi înfrunt frica? - Dezvoltare personala cu Motivonti - 03/08/2015

[…] Luni (26 aprilie) a avut loc prima întâlnire „La un pahar de vorbă bună”. […]

Reply

Leave a Reply: