Acasa » Atitudine » Schimbare » Lămpi moderne pentru saloanele de manichiuri

Lămpi moderne pentru saloanele de manichiuri

Un salon profesional pentru îngrijirea unghiilor trebuie să ofere toate produsele și aparatele necesare pentru realizarea celor mai complexe manichiuri și pedichiuri moderne.

Nu este vorba numai despre concurență. Este vorba despre cât de mulțumiți vor fi clienții și despre felul în care vor lucra partenerii dumneavoastră.

Everin.ro – un magazin online preferat de toată lumea

Everin.ro este un magazin online foarte modern de unde puteți cumpăra online produse pentru manichiura profesionale și de foarte mare actualitate. Este vorba despre toate categoriile principale de produse: geluri pentru construcție, geluri color, oje semipermanente, accesorii și ustensile, decoruri unghii, aparatură modernă, soluții pregătitoare pentru unghii, pensule, etc.

Toate sunt produse profesionale cu care se lucrează foarte ușor și cu care se obțin rezultate foarte bune și manichiuri foarte complexe rezistente timp îndelungat. Stiliștii care preferă manichiurile de tip gel sau cele semipermanente realizate cu produsele aceluiași brand, au ocazia acum să își comande produsele preferate de aici. Ele pot fi testate, deoarece comenzile pot fi realizate și în cantități mici de produse.

Lămpi moderne UV sau LED pentru saloane profesionale de Nail Art

Persoanele interesate de achiziționarea unor lămpi UV moderne și performante, le recomandăm oferta magazinului online Everin.ro. Sunt foarte multe modele disponibile în acest moment și au și prețuri reduse. Aceste lămpi profesionale pot fi comandate online atât de către firmele din domeniul înfrumusețării cât și de către persoanele fizice.

Lampa UV LED profesională Sun One 2C 48W

Este un model foarte nou de lampă care reușește cu succes să polimerizeze toate tipurile de geluri UV și toate tipurile de oje semipermanente. Are în componența sa 32 de LED-uri cu lumină duală. Sunt foarte bine distribuite în așa fel încât sa acopere în mod uniform suprafața de expunere a unghiilor. Puterea acestui model de lampă este de 48 W. Emite atât radiații de tip UV cât și de tip LED.

Spre deosebire de celelalte modele de lămpi UV, lumina emisă de aceasta lampă este de tip alb și nu violetă. Este motivul pentru care produsul este recomandat persoanelor care nu suporta lumina violetă foarte bine.

Lampa are un display electronic unde este afișat timpul de lucru și expunere. De asemenea, există și un timer digital cu 3 poziții 10, 30 și 60 de secunde.

Pentru persoanele mai sensibile aveți opțiunea „Low Heat”. Când veți seta produsul în acest fel, intensitatea luminii UV va crește lent, treptat, începând de la jumătate din putere către puterea maximă. Acest lucru se va realiza într-un interval de timp de 99 de secunde.

Cel mai important avantaj este că, în felul acesta, se va evita senzația de arsură în anumite situații când se vor face polimerizări mai importante.

Prețul acestui produs este de doar 159 de lei. Sunt foarte multe modele de lămpi UV sau LED incluse în oferta acestui magazin online produse manichiura. Oferta merită studiată în mod periodic.  

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!