Acasa » Practici » Implantul mamar – 10 mituri care te pun pe gânduri

Implantul mamar – 10 mituri care te pun pe gânduri

Faptul că ne dorim cu toții să arătăm din ce în ce mai bine, să fim în rând cu lumea și să ne adaptăm standardelor impuse de societate nu mai este de ceva timp un secret. În ceea ce privește femeile, este de la sine înțeles faptul că marea majoritate pun preț pe aspectul fizic. Și până la urmă este important să te simți bine în pielea ta, dar ce se întâmplă atunci când te uiți în oglindă și nu ești tocmai mulțumită de ceea ce vezi? Cel mai probabil te gândești să apelezi la câteva artificii care îți pot aduce imaginea mult dorită.

Cea mai populară intervenție chirurgicală a esteticii este augmentarea mamară. Tot mai multe doamne și domnișoare apelează la specialiști pentru a-și îmbunătăți aspectul bustului. Dacă și tu ești în această situație și cauți, de exemplu, un specialist implant mamar Bucuresti, s-ar putea să te lași indusă în eroare de toate miturile care circulă pe internet. Iată câteva dintre acestea:

Operația de implant mamar poate produce cancer – fals

Studiile au demonstrat în nenumărate rânduri că femeile care au optat pentru implanturi nu sunt mai expuse acestui risc. Pe de altă parte, este important să faci o radiografie mamară înainte, dar și după intervenție.

Protezele nu au deloc un aspect natural – parțial fals

Atunci când decizi să apelezi la o astfel de intervenție, trebuie să-ți alegi și un specialist cu experiență. Apoi, dacă urmezi recomandările lui, cu siguranța sânii tăi vor avea un aspect natural chiar și în urma intervenției.

Alăptatul este imposibil după intervenție – parțial fals

De ce spunem parțial fals? În situația în care implantul este introdus subpectoral, poți alăpta liniștită, însă există și varianta de a introduce implantul prin areolă, ceea ce înseamnă că există posibilitatea să nu mai poți alăpta.

Zborul cu avionul devine extrem de periculos – fals

Majoritatea femeilor cred în această ipoteză falsă. Tu trebuie să știi că implanturile nu își modifică volumul și nici nu explodează odată cu scăderea presiunii atmosferice. Cu alte cuvinte, călătoria cu avionul nu poate influența deteriorarea implanturilor.

Sportul este interzis după intervenție – fals

După intervenție urmează o perioadă de recuperare. Aceasta poate varia între 2 și 3 luni, urmând ca după aceadtă perioadă să îți poți relua activitățile fizice, însă într-un mod cât mai progresiv. Pe de altă parte, trebuie să știi că va fi nevoie să porți o bustieră specială o perioadă îndelungată.

Implantul expiră în câțiva ani – fals

Dacă alegi un specialist cu experiență, acesta te va informa că noile proteze existente pe piață sunt concepute să reziste pentru o perioadă cât mai mare timp.

Există implanturi care se fac pe comandă – fals

Aceasta este doar un simplu mit, însă marile firme specializate în domeniu îți pun la dispoziție o gamă diversificată de implanturi, cu diferite dimensiuni și forme, astfel încât să găsești varianta potrivită corpului tău.

Implantul creează alergii – fals

Trebuie să știi că până în momentul de față, studiile nu au demonstrat deloc acest aspect. În plus, specialiștii susțin că siliconul este realizat dintr-un material care nu provoacă alergii.

Nu ai voie să te expui razelor solare – fals

Într-adevăr, în primele 6 luni nu ai voie să te expui la soare, dar după ce trece această perioadă, poți face plajă de fiecare dată când îți dorești. Așadar, există numeroase mituri care te pot pune pe gânduri. Noi am demontat doar 10 dintre acestea, ceea ce înseamnă că dacă și tu îți dorești să apelezi la o astfel de intervenție, va trebui să îți alegi un specialist cu experiență care să-ți explice, pe larg, toate detaliile cu privire la augmentarea mamară.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!