Acasa » Dezvoltare personală » Programe » Mi-am atins obiectivul în 9 zile!

Mi-am atins obiectivul în 9 zile!

Acum 9 zile am început programul abdomenelor. Obiectivul era să fac(em) 150 de abdomene pe zi. Şi am reuşit! Vă las cu poza de mai jos ce arată tabelul abdomenelor mele. De azi înainte ideal ar fi să mă tin de aceste 150 de abdomene zilnice – pe care le fac în 3 serii de 50.

Voi cum aţi mai evoluat în program?

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

7 răspunsuri

 1. Ariel, nu iti sugerez sa faci 150 de abdomene. Din mai multe motive:
  1. Daca vrei sa faci cubulete, pe principiul … gagica ne ***** sau jucam X0 :D, nu asta e solutia. Trebuie sa faci abdomene mai putine si mai intense. 150… nu sunt intense sigur, pt ca sunt prea multe
  2. Probabil ca nu le faci corect=> Dureri de spate, efect aproape zero. Din moment ce faci atatea crede-ma ca nu iti lucreaza doar abdomenul, ci si alte grupe musculare, ceea ce nu e corect.
  3. Surprinzator, pt un abdomen reliefat secretul e… Alergatul. De ce? Toti avem muschi abdominali, doar ca nu se vad din cauza grasimii(mai multa sau mai putina) Asta trebuie arsa. Daca nu o ai, 150 de abdomene oricum nu iti dezvolta muschii ci ti-i arde, adica… DISPAR. Era vreun termen stiintific da am uitat:) Trebuie sa intreb antrenorul…
  Presupun ca o sa dezvolt subiectul asta pe tophabits ceva mai incolo.

  Oricum e de laudat vointa, dar, in loc sa faci abdomene, de ce nu alergi?
  In final sper sa nu ma intelegi gresit. Nu fac asta ca sa critic, din contra, am vazut ca esti interesat de domeniu si vreau sa ajut. Uite canalul asta de youtube ar trebui sa fie de ajutaor:) http://www.youtube.com/user/workoutvip
  Succes!

 2. ariel…daca te roggg frumos frumos cu o cireasa deasupra imi spui si mie cum sa fac tabelul ala in Excel;;)?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.