Acasa » Atitudine » Schimbare » Motivele pentru care merită să optezi pentru tratamentele de albire ale dinților

Motivele pentru care merită să optezi pentru tratamentele de albire ale dinților

Daca iti doresti si tu zambetul persoanelor de la Hollywood, nu mai sta pe ganduri. Acum nu mai trebuie sa investesti o suma mare de bani in cabinetele private deoarece acest lucru este posibil de facut si acasa. Intr-un mod simplu si eficient. Nu trebuie sa ai experienta, ci trebuie doar sa citesti instructiunile de pe produsul pe care il vei folosi.

Tratamentul este posibil in mai multe variante. Depinde, bineinteles de:

 • Nivelul de albire dorit – cu cate nuante doresti sa iti albesti culoarea dintilor? Acest lucru depinde si de culoarea naturala a dintilor tai. In cazul in care nu esti multumit la sfarsitul tratamentului de culoarea pe care o ai, nu trebuie sa te ingrijorezi deoarece daca nunta naturala era mai galbena, o sa fie nevoie de mai mult decat un singur tratament. Dar trebuie respectata perioada dintre acestea – de 6-10 luni, pentru ca tu sa nu iti afectezi sanatatea danturii.
 • Gradul de sensibilitate – sensibilitatea dintilor tai reprezinta un factor important atunci cand vine vorba de un tratament albirea dintilor deoarece acestea contin substante cu peroxid, care ar putea sa se resimta la nivelul gingiilor daca o aplici si pe acestea. Daca ai probleme cu sensibilitatea si in urma tratamentului observi o sensibilitate crescuta, ia o pauza de la acesta. Poti opta si pentru tratamente naturale de albire, pentru a avea grija de sanatatea dintilor tai.
 • Perioada tratamentului – exista mai multe tipuri de tratamente care dureaza:
  • 7 zile
  • 10 zile
  • 14 zile
  • Sau chiar 21 de zile

Aceste termene stabilite in diferite tipuri de tratament albirea dintilor sunt facute in functie de mai multi factori cum ar fi cei deja mentionati – gradul de sensibilitate sau nivelul de albire.

Daca iti doresti si tu sa iti faci un tratament de albirea iti recomand pe cele de la Benzi Crest. Acceseaza site-ul www.benzicrest.ro si uita-te la lista de produse care iti sunt puse la dispozitie.

Tratamentele celor de la Benzi Crest au in componenta lor elemente sigure folosite si de catre medicii stomatologi in tratamentele de albire care sunt facute in cabinete profesionale. Aceste produse nu vor afecta nici integritatea si nici sanatatea dintilor tai. Iar rezultatul va fi cel la care te vei astepta.

Una dintre cele mai utilizate metode folosite pentru albirea dintilor sunt plasturii.

Ce sunt plasturii si care este principiul lor de actiune?

Cei de la Benzi Crest dispun de o gama variata de CREST WHITESTRIPS. Acestea se prezinta sub forma unor plasturi. In pereche de cate doi, unul pentru partea superioara si unul pentru partea inferioara. Suprafata acestora este acoperita cu un gel de albire care contine peroxid. Acestia se vor fixa pe dantura  si se vor tine cat timp se recomanda pe instructiunile de folosire.

Daca le-ai respectat cum trebuie, rezultatele vor incepe sa apara in decursul a trei zile. Albirea se va face treptat in fiecare zi, iar tu vei zambi cu incredere in in fiecare moment din viata ta. Alege Benzi Crest si vei vedea ca nu vei fi dezamagit.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!