Care sunt avantajele de utilizare ale ușilor glisante?  

usi glisante

Dintotdeauna s-a pus accent pe designul interior si cel exterior al locuintei. Este normal de altfel sa iti doresti sa traiesti intr-un mediu curat, organizat frumos, modern. In acest sens o contributie insemnata au adus-o usile glisante. Acestea sunt calea prin care se face accesul dintr-o incapere in alta si poate reprezenta mai mult un element de decor, insa unul elegant, cu impact puternic asupra imaginii estetice a locuintei.

Partea buna la acest tip de usi este ca ofera posibilitatea de a fi personalizate. Astfel daca te gandesti la ele ca optiune, poti sa le si personalizezi dupa spatiul de care dispui, astfel incat la final acesta sa fie unul deosebit, cu nota de originalitate.

Sunt tot mai populare modelele fabricate din sticla. Sunt si sigure si prezinta si o montare simpla, alaturi de o intretinere asemenea. Desigur ca intr-o foarte mare masura conteaza si unde le comanzi. Daca optezi pentru profesionisti precum Pro Design Art te bucuri nu doar de o estetica aparte, dar si de unicitate si o durabilitate pe masura. In mod normal usile glisante cu sticla nu necesita prea multe elemente de prindere, iar faptul ca prezinta durabilitate se datoreaza si tratamentelor speciale de care beneficiaza de obicei acestea.

De ce sa alegi usi glisante?

Un prim motiv pentru care ar trebui sa iti indrepti atentia spre usi glisante este ca poti sa evidentiezi zona in care le montezi. Sunt ideale pentru o trecere usoara dintr-o parte in alta sau chiar o poti considera o varianta pentru locul unui intreg perete.

De obicei au in dotare sisteme de functionare simple, ce permit un acces facil. Acestea sunt o solutie si pentru cei care doresc iluminarea naturala a camerelor. Sunt considerate de multi un stil ideal de amenajare a unei locuinte moderne. Prezinta de asemenea avantajul ca nu creează impresia de spatiu incarcat, deci mai ales acolo unde exista camere intunecoase sunt o alegere oportuna, o gura de aer proaspat.

Multi pun mai mult accent pe partea de functionalitate decat pe estetica, ceea ce nu este gresit. Daca esti dintre cei care urmaresc asta poti avea in vedere usile glisante, pentru ca acestea prezinta sisteme moderne pentru prindere, ceea ce inseamna ca te ajuta sa deschizi, respectiv inchizi cu usurinta usa. Nu prezinta riscul de a se zgaria cu usurinta. Reprezinta o recomandare totodata si pentru cladirile de birouri.

Preturile aferente acestora difera, acestea cresc si scad in functie de serviciile complementare de care ai nevoie, ca montajul, consultanta la achizitionare, tipul personalizarii. Bineinteles ca nu este general valabil. Sunt si firme care ofera acestea servicii gratuit.

Raman la recomandarea mea, cea de a apela la specialisti precum prodesignart.ro. Ai parte de avantaje ca solutii rapide si eficiente prin tehnologia de varf pe care o utilizeaza. Beneficiezi si de faptul ca pun in practica eficient detaliile de executie, iar fixarea se realizeaza cu profesionalism. Folosesc sisteme glisante de ultima moda si gasesti optiuni de modele din cele mai variate pe prodesignart.ro.

Invitat
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: