Acasa » Dezvoltare personală » Sport » Ne apucăm de sporturi extreme?

Ne apucăm de sporturi extreme?

În copilărie m-am apucat de mers pe role. Iniţial nu părea un sport extrem, dar dacă încerci prin traficul din Bucureşti să mergi pe role prin trafic, atunci totul devine un sport extrem. Ulterior am început să merg pe bicicletă. Iniţial nimic extrem, dar apoi am început, din nou, să merg prin traficul Bucureştean. E extrem. Curge adrenalina prin mine cu fiecare experienţă.

Apoi am făcut un salt legat de picioare de la o înălţime de 200+ metri, între doi munţi care erau mult mai înalţi.

Bungee jumping. A fost oribil. Oribil de interesant. Şi oribil de oribil.

Înainte să sar îmi juram că nu voi mai face asta niciodată. Picioarele îmi tremurau incontrolabil, mai tare ca niciodată. Adrenalina începuse să mişune prin corp. Saltul în sine a fost super-tare. Ajuns la sol am zis că mai vreau.

Avem un corp interesant care, fie că vrem sau nu, are o oarecare dependenţă de adrenalină. Şi sporturile extreme sunt o soluţie bună de cele mai multe ori.

Un alt sport extrem interesant, şi pe care vreau să-l încerc, se numeşte „zorbing”. Ideea este că stai într-un vârf de deal, cu o minge gonflabilă foarte mare, ce în centru are un gol în care încapi chiar tu. Ulterior, cineva te împinge, tu fiind în această bilă.

Rezultatul? O rostogolire incontrolabilă.

Cică-i o experienţă faină. Şi n-am decât să cred, căci iniţial şi bungee-jumpingul mi se părea o prostie. Multora chiar şi pedalatul printre maşini prin traficul din Bucureşti li se pare o prostie momentan.

Şi apropos de zorbing, există o aplicaţie Facebook numită „Tabăra de Zorbing„, care-i de fapt un concurs. Trebuie să treci prin mai multe probe virtuale care te învaţă despre experienţa zorbingului pentru a câştiga o minge reală de zorbing şi o tabletă iPad (primul loc) sau 2 tablete Samsung (locul doi şi trei). Există şi alte premii zilnice de la Orange pentru oricine participă.

Tu ce sport extrem practici? Cum îţi scurgi adrenalina prin corp?

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

  1. In primavara mi-am promis drept „pedeapsa” ca o sa ajung la 70 kile si pentru o incredere mai mare in sine sa :

    1 Sar cu parasuta
    2 Salt cu coarda

    Adrenalina e placuta ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!