Acasa » Atitudine » Schimbare » Nu am văzut pe nimeni să-și asume responsabilitatea

Nu am văzut pe nimeni să-și asume responsabilitatea

Am văzut multe persoane care dau vina pe alții pentru eșecul lor, dar nu am văzut pe nimeni să-și asume responsabilitatea. Mulți dau vina pe țara în care s-au născut , alții dau vina pe familie, pe mediul în care au crescut.  Nimeni nu este vinovat pentru eșecurile tale , tu ești responsabil pentru viața ta, tu iei deciziile pentru tine, tu ai ales să te ți după oameni care nu fac nimic pentru viața lor. TU! Da, tu ești principalul responsabil .

Așa că de azi încetează să mai dai vina pe ceva sau cineva pentru tot ce se întâmplă cu tine. De astăzi o să te schimbi și o să  elimini persoanele negative din viața ta, o să iei deciziile cele mai bune, o să începi să ieși mai mult din zona de confort, o să faci toate lucrurile care până acum te speriau. De astăzi o să fii un alt om!

Da, știu că o să spui că va fii prea greu și nu poți, dar nimic nu este greu cu adevărat, totul este doar în imaginația noastră, noi singuri ne punem tot felul de piedici spunând tot timpul că nu reușim fiindcă nu avem bani, nu reușim fiindcă nu suntem destul de deștepți, nu reușim pentru că nu suntem ca x,y… etc.

De astăzi o să gândești doar pozitiv, o să scapi de tot stresul, de toate gropile din viața ta și de trecutul tău  fiindcă astăzi o să ne gândim doar la prezent și la viitor.

Fă mereu lucruri noi, fă sport, mănâncă mai sănătos , ieși în oraș , socializează ,fă-ți o iubita/un iubit , împrietenește-te cu oameni frumoși și deștepți , citește cărți (foarte multe cărți), du-te la workshopuri , meditează!

ÎNCETEAZĂ SĂ TE MAI PLÂNGI!

Nu te mai plânge că n-ai haine și încălțări de firmă, ca n-ai o mașină, că n-ai o viață ca vecinul. Toate vin pe rând. Totul începe de la tine. Doar schimbându-te  pe tine ca persoană îți schimbi și viața în bine.

VISEAZĂ !!!

Visează mult, visează la cum va fi viața ta dacă o să începi să te schimbi .Visează că o să ai mulți bani, o mașină frumoasă, o casă mare, haine de firmă și tot ceea ce nu aveai înainte.

FĂ TOT CEEA CE ÎȚI TRECE PRIN CAP!!!

Imaginează-ți că ai o mașină frumoasă , îți iei 2-3 haine, pleci pe primul drum pe care îl vezi în față și mergi până rămâi cu rezervorul gol la mașină. De aici începe totul. Ești într-un oraș nou, oameni noi, totul este nou. Acum dacă ai fi omul vechi ai începe să te stresezi  fiindcă nu ai unde dormi la noapte, nu ai unde mânca, nu știi pe nimeni. Dar dacă într-adevăr te-ai schimbat și ești noua versiune a ta, acum ai fi foarte fericit fiindcă ai făcut ceea ce ți-a trecut prin cap, ai făcut ceea ce ți-a plăcut și asta o să faci mereu de acum încolo.

Un text de Marin Ilie

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!