Acasa » Atitudine » Schimbare » Visați la o nuntă cu stil personalizat? Iată primele 4 aspecte la care trebuie să reflectați

Visați la o nuntă cu stil personalizat? Iată primele 4 aspecte la care trebuie să reflectați

Evenimentul cel mai special al oricărui cuplu este nunta, iar nunta fiecărui cuplu din lume este specială, în felul ei. Oricine decide să-și celebreze evenimentul de naștere a noii familii, își imaginează mai mult sau mai puțin, un scenariu frumos. Mai ales dacă vorbim de viitoarele mirese, planificarea nunții este un capitol care le va preocupa 100%, femeile fiind legate emoțional mult mai mult de această sărbătoare decât bărbații. Orice femeie își dorește o nuntă care la toate capitolele să fie „doar a ei”, adică să fie plină de unicitate, dinamism și totodată să fie un eveniment spectaculos și distractiv. Și chiar dacă nu în toate cazurile se dorește un scenariu complex, chiar și pentru nunțile mici este importantă atmosfera și caracterul unitar al sărbătorii. Cu alte cuvinte, indiferent de locație și număr de invitați, viitorii miri obișnuiesc să se preocupe de toate lucrurile în așa fel încât oaspeții și sărbătoriții să se simtă minunat., într-un tot întreg captivant.

Pentru a-i ține pe oaspeți sub impresia plăcută a unicității evenimentului, organizatorii nunții apelează de regulă la teme specifice. În cazul în care chiar mirii sunt organizatorii și nu sunt siguri de stilul pe care doresc să-l abordeze la sărbătoarea lor, specialiștii în aranjamente și design sugerează o serie de întrebări la care aceștia ar trebui să-și răspundă, printre care și următoarele:

  1. Ce lucru, idee, valoare ne caracterizează pe noi ca și cuplu? Răspunzând la această întrebare tinerii vor putea schița unele idei frumoase despre momentele care îi leagă, totodată pot identifica și careva idei distractive pe care le pot utiliza în timpul nunții ca amuzament.
  2. Ne dorim o nuntă nelipsită de formalități sau ceva mai nonconformist? Analizând bine caracterul visat al sărbătorii, se va putea contura un stil al acesteia, cel puțin pe partea de ceremonie și elemente tradiționale. Aici nimeni nu vă grăbește cu decizia, deoarece n-ar fi plăcut să vă scape ceva din vedere și astfel să trăiți cu anumite remușcări.
  3. Ce categorie de invitați vom avea la nuntă? E important să vă respectați și oaspeții care vor fi prezenți, dar nici să faceți din acest gând o regulă prea dură. Este nunta voastră, voi trebuie să vă simțiți bine. Și așa cum niciodată nu poți mulțumi pe toată lumea, o distracție cu muzică de calitate la sigur îi va mișca pe majoritatea invitaților de pe scaune. Decideți nu pentru oaspeți, ci ținând cont de ei.
  4. Care sunt culorile noastre preferate și ce arhitectură ne caracterizează cel mai mult? Răspunsul pe care îl veți oferi vă va ajuta să vă determinați cu privire la modul în care veți amenaja sala sau sălile în care urmează să petreceți. Dacă sunteți mai calzi din fire, probabil veți opta pentru culori mai calde și cel puțin mesele vor fi împodobite cu lucrări florale vii, de exemplu buchete de iriși proaspeți sau orice alte flori elegante, de sezon. Se folosesc până și uleiuri esențiale, pentru crearea unei atmosfere romantice. La fel și rochia miresei ar putea juca un rol decisiv în determinarea culorii predominante (sau invers).

Indiferent de modul în care veți alege tematica nunții sau dacă în general o veți face, important e să planificați nunta în așa mod încât peste mult timp, când veți privi în urmă, să priviți cu drag, fără resentimente și regrete.nuntă cu stil personalizat

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!