Acasa » Motivaţional » „Pentru o viaţă perfectă trebuie să alergi şi să citeşti!” – Will Smith

„Pentru o viaţă perfectă trebuie să alergi şi să citeşti!” – Will Smith

Will Smith nu-i doar un actor, nu-i doar un cântăreţ, nu-i doar un om negru, nu-i doar o vedetă ce locuieşte în Statele Unite: E UN OM CARE INSPIRĂ şi care IUBEŞTE VIAŢA!

Will spune că pentru o viaţă perfectă trebuie să faci două lucruri foarte simple:

1. Să ALERGI!

Când alergi la un moment dat simţi că nu mai poţi. Simţi că te vei sufoca, simţi că trebuie să te opreşti. Începi să vorbeşti cu tine, în propriul tău gând, să-ţi spui că fie e cazul să te opreşti, fie poţi mai mult.

Alergând chiar şi atunci când simţi că nu mai poţi o să înveţi să mergi mai departe chiar şi în momentele cele mai grele.

2. Să CITEŞTI!

Înainte noastră au trăit o groază de oameni. O GROAZĂ! Toţi au avut probleme, toţi au încercat să le descifreze şi mulţi şi-au pus descoperirile şi sfaturile în cărţi!

Citind vei avea mai multe cunoştinţe şi nu te vei mai împotmoli în probleme mici ce alţii le-au rezolvat cu mulţi ani înaintea ta.

Will Smith e un om care merită toată admiraţia:

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

7 răspunsuri

  1. Are un mare adevăr în cea ce zice , trăim în secolul vitezei , dacă ne oprim din alergat și din citit cheia succesului se va îndepărta de la noi ….. Foarte frumos !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!