Acasa » Dezvoltare personală » Puţină automotivare

Puţină automotivare

Cu toţii avem zile „uşoare” şi zile „grele”. Spre exemplu, ca elev, zilele mele uşoare sunt cele ce conţin mult „sport” şi „desen”, iar cele grele sunt cele ce conţin multă „filosofie” şi „istorie” în orar. Sunt sigur că e la fel şi pentru angajaţi. Zilele uşoare sunt cele în care mergi fără stres spre serviciu pentru că nu ai niciun deadline şi nicio întâlnire importantă în acea zi, iar cele grele sunt cele cu prezentări de facut, şedinţe etc.

O zi „grea” de obicei o ştii din timp. Luni spre exemplu este o zi grea mai tot timpul. Ea însăşi n-are nicio vina, dar noi venind după două zile libere, ea devine automat „grea” în viziunea noastră. Ca să trec peste aceste zile „grele” eu încerc să mă automotivez, şi culmea este că adesea-mi iese.

Încep să mă pregătesc cu o seară înainte. „Plan you day with a night before!”, parcă-l aud pe Jack Canfield ţipând. Pe mine mă motivează faptul că-s organizat. Atunci când am ceva bine pus la punct, am şi poftă de viaţă şi chef de muncă. De aceea cu o seară înainte de o zi „grea” încep să-mi fac planul. Ştiu exact orele la care trebui să fiu undeva, să fac ceva, ştiu până şi cum fac anumite lucruri… totul cu o seara înainte.

» Citeşte articolul în continuare pe SuccesDublu.ro

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!