Acasa » Evenimente » Trecute » Recuperarea vindecătoare a trecutului – workshop dedicat exclusiv femeilor

Recuperarea vindecătoare a trecutului – workshop dedicat exclusiv femeilor

Mădălina

Hmm ! Mi-au dat numele bunicului chiar dacă m-am născut fată. Ce straniu! Acum îmi dau seama : cicatricea de pe faţă o am aproape exact ca el. S-a răsturnat cu căruţa în drum spre casă şi s-a tăiat pe obrazul drept. Eu am avut accident de maşină. Eram în divorţ … toate se leagă. Nu-mi vine să cred. Acum îmi dau seama că el a pierdut-o pe bunica în anul în care s-a răsturnat…

… apoi şi-a pierdut casa. A venit naţionalizarea. Incredibil ! Eu am pierdut-o pentru că nu am mai avut bani să plătesc ratele. E prea mult ! Am nevoie de o pauză.

Vio

Am ajuns la 130 de kg. M-am săturat de regim. Am ajuns să iau câte 10-15 kg după fiecare dietă. Mi se face atât de foame că nu mă mai opresc din mâncat, mai ales în ziua în care se încheie programul de slăbit. Uneori nu-mi vine să mă ridic din pat. Simt cum geutatea mă trage în jos.

(6 luni mai târziu) Mama mi-a spus să nu răscolesc trecutul. Nici eu nu voiam pentru că ştiam că o fac să sufere. Nu ştiu de unde dar aşa simţeam. Şi totusi … am aflat: bunicul a fost prizonier de război. A făcut o mulţime de compromisuri în anii aceia de lagăr. Şi asta pentru numai o felie de pâine în plus.

Unele experienţe de viaţă ne pot conduce către întrebarea “de ce?”. Nu doar fiindcă vrem să aflăm motivul pentru care ele ni s-au întâmplat ci şi pentru că par rupte de logică şi viaţa noastră prezentă. Explicaţii religioase, raţionale sau spirituale, simpliste sau stereotipe, niciuna nu reuşeste să ne convingă.

Multe din problemele, blocajele, stările sau suferinţele noastre au legătură cu trecutul familial, cu înaintaşii noştri şi cu ce am preluat involuntar de la aceştia. Acesta este motivul pentru care am început această prezentare cu două mărturii reale. Trebuie să ştii că Workshop-ul Recuperarea Vindecătoare a Trecutului îţi va da ocazia să identifici, să înţelegi şi să treci peste o serie întreagă de astfel de probleme, blocaje şi suferinţe.

Poate te-a surprins rezultatul de la medic sau poate simţi aceleaşi dureri pe care le acuză şi mama ta. Aceeaşi boală? Aceleaşi cicatrici? Lista de întrebări este inepuizabilă. Răspunsul cel mai întâlnit este – “moştenit genetic”. Însă acest răspuns de multe ori este fals. Cu toate că AND-ul a fost descifrat numai 5% toate neclarităţile le aruncăm acolo, în ADN. E mai simplu şi convenabil aşa, dar e frustrant pentru că se află în afara controlului nostru. Uneori este nevoie să cauţi şi să te implici mai mult decât să fii un martor pasiv a ceea ce ţi se întâmplă. Multe răspusuri şi rezolvări le poţi găsi în trecutul familial.

Intâlnirea cu trecutul poate fi dureroasă atât pentru tine cât şi pentru familia ta, pentru cei care vor răscoli în amintiri pentru a aduce informaţiile pentru voi. Însă este un proces fără de care nu vă puteţi elibera. A sta întors cu spatele la trecut doar pentru că acolo este suferinţa nu vă ajută absolut deloc. Până la urmă este o confruntare cu adevărul şi cu rădăcinile noastre.

Mai mult, este un semn de respect faţă de înaintaşii noştri de a le onora existenţa şi a le recunoaşte experienţa de viaţă. Am “primit” de la ei lucrurile cu care ne confruntăm noi astăzi pentru că ei nu au reuşit să le rezolve. Aşa că primiţi această misiune de a înţelege sensul tuturor durerilor, al bolilor, al accidentelor şi eliberaţi-vă tot corpul vostru de ele, apoi păstraţi tot ce aţi primit bun şi util de la ei.
Răspunsul la întrebari, soluţii, lămurirea, clarificarea şi modul în care putem gestiona asemenea “moşteniri grele” le putem afla experimentând o zi întreagă – sâmbătă, 12 aprilie – Recuperarea Vindecătoare a Trecutului  cu Cristina Manole.

Dacă participi la workshop-ul de o zi – Recuperarea Vindecătoare a Trecutului:

– Afli cum fricile, durerile, bolile, accidentele, ori alte semnale sunt transmise de corpul tău căutând să-ţi spună ceva, acel ceva care desluşit te poate ajuta să înţelegi mai bine ce se întâmplă în viaţa ta. Sunt dureri fizice care te fac să ai aceleaşi reacţii, obiceiuri ca mama ori bunica ta. Sunt răni, lucruri nevindecate de câteva generaţii şi transmise în forma lor prezentă. Nu toate sunt semne negative. Alege numai ce este funcţional în viaţa ta şi schimbă în bine ceea ce poţi pentru a trăi o viaţă în echilibru.

– Afli cum să îți dezvolți intuiția și să decodifici mesajele subtile ale corpului.

– Înveți să te raportezi la rănile trecutului dintr-o nouă perspectivă care te va ajuta să le depăsești și să descoperi și partea de plus-valoare pe care au adus-o în viața ta.

Ce spun participantele din trecut despre acest workshop:

Ioana
Workshop-ul numărul 2 – Vindecă-ţi Rănile Trecutului a început să adune într-un sistem ordonat informaţiile pe care le deţineam dinainte şi a început să-mi dea nişte instrumente de echilibrare, vindecare emoţională. Aceste workshop-uri fac parte din planul meu de acţiune de lungă durată, fiind doar o etapă, un subplan.
Mi-a trebuit puţina perseverenţă şi curaj în a mă deschide şi a le urma. Ii mulţumesc doamnei Cristina Manole pentru delicateţea cu care pune problemele şi conduce practicile.

Nota: din motive ce ţin de confidenţialitate şi din respect pentru intimitatea celor care au participat la workshopurile RVT am avut grijă ca numele şi datele din mărturii să fie uşor modificate.

Workshop-ul va fi ţinut de Cristina Manole

În cei 15 ani de experiență de psihoterapie si coaching Cristina a lucrat cu sute de clienți, printre care și executivi, oameni de afaceri, inclusiv înalte oficialități de stat. Din 2011 livreaza workshopuri in Indonezia alaturi de o echipă internaţională din “International Souldrama Institute”. De mai bine de 6 ani dezvoltă o rubrică permanentă în revista Psychologies după alţi 7 ani în care a susţinut o rubrică în revista Cosmopolitan.

Dacă dorești să participi la acest workshop de o zi întreagă, pentru că ești în comunitatea Motivonti, ai un preț special – 219 lei în loc de 250 lei.

Pentru a beneficia de acest preț trebuie să adaugi în formular, în momentul înscrierii codul promoțional MOTIVONTI20FM219

Detalii eveniment

Înscriere: http://femeilemerita.com/inscriere/

Data: 12 Aprilie – 9:30 – 17:30

Locaţie: Centrul Anastasia – Str. Gala Galaction, nr 34, Zona – 1 Mai.

Preţ: 250 Lei pentru întrega zi. Preţul include gustări, cafea, apă, ceai, fructe.

Informații: [email protected] / 0723210076

***Workshop dedicat exclusiv femeilor***

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!