Acasa » Evenimente » Exprima T – Workshop de Încredere în Sine – Ediția a 2-a

Exprima T – Workshop de Încredere în Sine – Ediția a 2-a

Resurse, resurse, resurse… incrediente cu ajutorul cărora reușim să ne conducem prin viață și să realizăm diferite lucruri.

Am ales un incredient de bază, precum sarea în mâncare, atunci când vrei să realizezi ceva foarte important pentru tine și/sau pentru ceilalți.

Poți să fii pregătit din foarte multe puncte de vedere. Dacă cumva apare un gând în care nu tu ești primul care trece linia de sosire, șansele scad chiar înainte să înceapa cursa.

Dacă lipsește încrederea în sine și în ceea ce poți face, mintea va da acele comenzi corpului care sunt în concordanță cu ceea ce crezi despre tine. Nu poți minți mintea subconștientă, asta este clar.

Îmi amintesc un exemplu, o metaforă interesantă pe care a spus-o Muhammad Ali, era ceva de genul: Nu faptul că ai de urcat munții din față te sleiește de puteri, ci pietricica din pantof.

Dacă nu ai încredere în tine, acesta poate fi precum o pietricică enervantă care, dacă stă destul de mult timp acolo, incomodând în continuu fără să fie scoasă, poate cauza un discomfort chiar și după ce este scoasă, în procesul de refacere.

Încrederea în sine este o iluzie fără o pregătire prealabilă. Dacă vreau să concurez la un maraton dar nu mă antrezez aproape deloc, pot să am eu toată încrederea din lume că tot nu o să am cine știe ce rezultat. Încrederea în sine este un incredient de bază, nu totul. Faptele și obiectivele atinse o întăresc și o cultivă cu timpul.

Workshop-ul eXprima T este creat folosind tehnici din NLP (Programare Neuro-Lingvistică) pentru a-ți oferi încredere în tine pentru o situație pentru care te-ai pregătit și vrei te asiguri că ai tot ce-ți trebuie pentru a o duce până la capăt.


Aici găsești toate detaliile:

http://exprimate.calatoriiprinsunet.ro/

Înscrie-te acum și folosește codul CPSMOTIVONTI în secțiunea “de unde ai aflat de acest seminar” și primești o reducere de 20%.


Vlad Negrilă scrie și pe blogul său: http://calatoriiprinsunet.ro/

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

  1. Excelent articol va multumesc ca v-ati gandit sa m-il trimiteti ,chiar ma intereseaza -p.s.sarbatori pascale fericite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!