Acasa » Evenimente » Trecute » Roata Anului – zeițele Pământului – Bucureşti, 3 mai

Roata Anului – zeițele Pământului – Bucureşti, 3 mai

Vă invităm să inaugurăm împreună o serie de întâlniri de-a lungul întregului an, care-și propun reconectrea cu Mamă Pământ, cu principiul feminin universal.

Fiecare întâlnire va fi patronată de câte o zeița, o energie specifică perioadei din an pe care o străbatem în acel moment. Fiecare zeița ne conduce și ne revelează câte un aspect din noi înșine, de multe ori necunoscut noua în mod conștient. Este o invitație de trezire a simțurilor noastre ancestrale, de a ne conecta cu zestrea darurilor cu care am fost haruiti dintru începuturi. Este locul în care cuvintele își pierd semnificația și ne accesăm simțurile, corpul, intuiția. Ne lăsăm învăluiți și purtați de aceste energii creatoare spre locul în care trăiește latent ZEIȚA din NOI.

Este un atelier de creație, dar care mută obiectul creației din exterior în noi înșine! Tot ceea ce rezultă creat de mâinile noastre în cadrul acestor întâlniri schimbă „€˜lucruri”€™ în interiorul nostru.

Zeițele pe care le invităm să ne inspire sunt stăpânele anotimpurilor (solstiții și echinocții) și ale momentelor semnificative alte tranziției acestora.

Prima întâlnire, pe 3 mai, va face cunoscut întregul tablou pe care îl vom parcurge de-a lungul anului. Vom vorbi despre Roata Anului și o vom introduce foarte pe scurt pe prima dintre zeițe. Încă de la început veți primi câteva instrumente utile pentru a crea orice fel de ceremonie, devenind voi înșivă creatori de sacru. În următoarele întâlniri (aflate de o distanță de 2-3 săptămâni una de cealaltă) le vom chema pe fiecare dintre zeițe.

Ghizii acestei călătorii sunt Anda Ciobanu și Cătălina Broicea, ambele fiind shamani-vindecători în tradiția încă, laika. Participanții sunt co-creatori ai evenimentului.

  • Locația este anunțata celor care se înscriu.
  • Contribuția este de 50 de lei.
  • Durată întâlnirilor: 3 ore, începând cu oră 18:30

Înscrie-te şi te vom contacta noi

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!