Roata Medicinei

Roata Medicinei reprezintă o curiozitate, o călătorie a descoperirii sufletului nostru.

„Schimbările în sănătate nu pot avea loc fără să facem schimbări în viaţă”, Alberto Villoldo

Punctul de intrare în Roata Medicinei este modulul Sud. Ca şi informaţie, acest proces are 4 module: Sud, Vest, Nord, Est. În modulul SUD se pune accent pe trecut şi pe traumele suferite.

În modulul VEST este vorba de a învăţa despre frică, frica de moarte. Scopul este de a transforma moarte din duşman în aliat.

NORD-ul reprezintă uniunea dintre pământ şi soare, nordul este renaştere. Făcând o analogie, NORD-ul este reprezentat de pasărea colibri, Siraquinti. Aceasta pasăre este remarcabilă pentru că face în fiecare an o călătorie de 10.000 kilometri din Brazilia în Canada fără să se întrebe dacă ajunge sau dacă va găsi mâncare pe drum în condiţiile în care ea se hrăneşte o dată la două minute. Aici vei învăţa să spui „da”, vei învăţa să faci din imposibil, posibil.

EST-ul reprezintă finalul ciclului Sud, Vest, Nord şi Est. Acesta reprezintă desăvârşirea călătoriei, reprezintă energie şi potenţialitate pură.

Fiecare modul este reprezentat de câte un principiu:

La Sud: Şarpele sau principiul forţei electromagnetice

La Vest: Jaguarul sau principiul forţei  gravitatiei.

La Nord: este Pasărea Colibri sau principiul  forţei  nucleare puternice.

La Est: Vulturul sau principiul forţei  nucleare slabe.

În data de 25 august 2012, la Bran, va avea loc o nouă serie de cursuri. Seminarul va ţine 6 zile dintre care 3 zile Roata Medicinei şi 3 zile Practica Şamanică. Aceste cursuri sunt adresate celor care vor să cunoască învăţături şamanice.

 Dacă vrei să vezi ce părere au avut şi alte persoane despre aceste lucruri, puteţi vedea aici

Invitat
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: