Acasa » Practici » Secretul unghiilor perfecte? Calitatea trusei pe care o folosesti!

Secretul unghiilor perfecte? Calitatea trusei pe care o folosesti!

Ce distinge o trusa de manichiura buna de una obisnuita, care trebuie schimbata dupa cateva utilizari? Cum poti compara calitatea truselor, avand in vedere ca toate brandurile pretind ca ofera cele mai bune instrumente? Pana nu demult, imi adresam aceste intrebari, in incercarea de a gasi o trusa care sa indeplineasca doua caracteristici esentiale: sa aiba instrumente care sa imi permita sa imi fac acasa manichiura sau pedichiura perfecta si sa fie suficient de durabila, pentru a trece testul timpului. 

Dupa nenumarate incercari si achizitii, de la truse de manichiura-pedichiura cu un pret mai mult decat accesibil, de pana in 50 de lei, pana la cele pe care am cheltuit in zadar sute de lei, am gasit, in sfarsit, ce cautam! In cazul meu, totul s-a bazat pe trial and error pana cand am gasit o trusa de mani-pedi de calitate, pe care o pot considera acum o investitie pe viata. Este vorba despre o trusa manichiura pedichiura Solingen, iar din experienta pe care o am cu nenumarate produse de acest tip, vreau sa impartasesc cateva informatii utile, pentru ca femeile care sunt in cautarea unei astfel de truse sa poata merge la sigur atunci cand achizitioneaza una. 

Cum recunosti o trusa de manichiura-pedichiura calitativa?

Principalul aspect care influenteaza calitatea trusei de unghii este tipul de otel din care sunt facute instrumentele. Unii producatori folosesc otel inoxidabil reciclat, altii folosesc acelasi material, dar special fabricat pentru truse, iar altii, precum Solingen, utilizeaza otel nichelat forjat la cald. Ce inseamna acest lucru? Ei bine, alte truse de mani-pedi pe care le-am utilizat, cu instrumente din otel inoxidabil forjat la rece, nu au fost rezistente, pierzandu-si din calitate dupa doua-trei utilizari. Forfecutele neascutite vin la pachet cu o serie de batai de cap: cuticule care sangereaza, unghii rupte si efort semnificativ pentru ca instrumentul sa functioneze. Este adevarat ca pretul a fost mai mic, dar acest aspect este justificat de durata de viata scurta. Informandu-ma, am aflat ca forjarea otelului la cald si acoperirea sa cu un strat de nichel este cheia in ceea ce priveste durabilitatea unui set de manichiura-pedichiura. Forfecutele sunt eficiente chiar si pe unghiile groase, ramanand ascutite. Chiar si felul in care se simt instrumentele in mana este diferit, fiind mult mai simplu de utilizat.

Un alt detaliu care garanteaza calitatea unei truse de manichiura-pedichiura este precizia. In cazul brandului Solingen, este vorba despre precizie germana, garantata de Decretul Solingen, adoptat in anul 1948, care protejeaza calitatea inalta a acestor produse de falsurile de pe piata. Asadar, este vorba despre un brand cu traditie, care rezista pe piata de peste 70 de ani, producand unele dintre cele mai bune truse de manichiura-pedichiura din lume, extrem de apreciate pentru precizie. Din experienta personala, pot spune ca aceasta informatie m-a convins sa investesc intr-o astfel de trusa. Iar dupa folosirea repetata a instrumentelor, atat acasa, cat si la salon, unde prefer sa aduc trusa proprie, sunt extrem de multumita de alegerea pe care am facut-o, fapt confirmat chiar si de catre manichiurista la care merg. In ceea ce priveste autenticitatea trusei, am gasit instrumente originale Solingen in Romania, iar recomandarea pe care o fac este ca intotdeauna sa se foloseasca surse de incredere pentru a achizitiona astfel de produse. 

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!