3

Shall We Dance (2004)

aa

Motivonti o să recomande odată la ceva timp şi filme ce crede el că merită văzute – majoritatea se vor axa pe ambiţie, gândire pozitivă, motivaţie şi alte subiecte ce ţin de dezvoltare personală.

Shall We Dance” este unul din acele filme care-ţi aminteşte de tine. Până la sfârşitul filmului eram deja pus pe gânduri: mă gândeam la cum mă comport eu în anumite situaţii, la pasiunile mele şi la momentele în care mi-e ruşine de ce-mi place.

John Clark e un tip cu o familie măricică (soţie şi doi copilaşi) dar cu o viaţă rutinată. Într-o zi totuşi se apucă de un curs de dans – astfel descoperindu-şi o nouă pasiune. O poveste paralelă cu cea a lui John este povestea colegului său de serviciu care este pasionat de dans, dar îi e ruşine de pasiunea sa. John îl descoperă pe acesta într-o zi la sala unde lua el cursuri deghizat.

Cu „ajutorul” acestui film mi-am dat seama de pasiunile cu care mi-e mie ruşine şi de fapt că ruşinea e o problemă de care orice om trebuie să scape. Vreau să scriu un articol mai pe larg pe acest subiect.

Vă las cu trailerul şi vă recomand acest film:

Ariel
 

Click Here to Leave a Comment Below 3 comments
Mihai - 09/04/2010

Foarte tare! Habar nu aveam de filmul asta si e destul de vechiut! Multumesc frumos!

Reply
11 lecţii de învăţat de la cei mici | Motivonti - 08/04/2011

[…] Nu te mai abţine! Nu te mai ascunde! Ştiu că eşti curios de multe lucruri şi vrei să aflii tot felul de lucruri ciudate. Cercetează, află, spune prietenilor despre ciudăţeniile care te interesează. Pasiunile ruşinoase nu-s o soluţie. […]

Reply
carmen - 19/04/2012

plang de fiecare data cand il vad ! mie mi-a schimbat viata, modul de a gandi ! e supeeeeeeeeeeerrrrrrrrr!!!!!!!!!

Reply

Leave a Reply: