Acasa » Evenimente » Sistemul Diamond Cutter – Acceleratorul de 90 zile

Sistemul Diamond Cutter – Acceleratorul de 90 zile

A început școala, reîncepem programul clubului și noi.

Înscrierile pentru noua grupă a clubului Diamond X. (a-6a grupă de când îl ținem) au loc până pe data de 24 septembrie. Programul accelerator de 90 de zile al clubului este locul perfect care te ajută în aprofundarea Sistemului Diamond Cutter și îndeplinirea celui mai important obiectiv al tău ce ține de carieră.

Fie că ești profesionist și vrei să avansezi în munca pe care o faci, fie că ai deja o afacere și vrei s-o crești, sau ești pe punctul de a face tranziția de la angajat la antreprenor, Sistemul Diamond Cutter funcționează de fiecare dată.

90 de zile am testat în trecut și am observat că este un timp minim necesar pentru a te obișnui cu acest mod de lucru în atingerea obiectivelor. Sistemul Diamond Cutter nu se predă la școală, nici măcar la facultate, nici măcar la MBA. Este un sistem complet nou, contra-intuitiv față de multe alte metode convenționale pentru gestionarea afacerilor. 

În cadrul programului accelerator vei dobândi modalitatea de a aplica și îmbina sistemul Diamond Cutter cu orice sistem convențional pe care-l folosești deja în munca ta. Astfel că ajungi să ai rezultate, metodele convenționale pot funcționa de fiecare dată, atâta timp cât ții cont și de ce se află ”sub capota” carierei tale.

Te invit să te alături noii grupe până în data de 24 septembrie cât sunt deschise înscrierile!

Dezvoltă-ți cariera aplicând un sistem care funcționează de fiecare dată indiferent de domeniul în care lucrezi.

Ne vom întâlni o dată pe săptâmână (în fiecare joi seara) pentru a parcurge un nou modul din programul accelerator și pentru a primi suport din partea noastră ca facilitatori și a grupului mastermind ce se creează la fiecare program.

Iată și conținutul celor 12 module ale programului de 90 zile.

Acceleratorul de 90 zile

Module au loc Live la clasă și on-line și te vor ajuta să înțelegi și să implementezi uneltele sistemul Diamond Cutter în munca ta

M1: Fundația Sistemului Diamond Cutter

Stabilim baza acestui sistem, principiul cel mai important pentru a înțelege cum funcționează cu adevarat realitatea și a nu mai da cu zarul în tot ceea ce faci.

M2: Cei 4 pași pentru îndeplinirea obiectivelor

Una din cele mai puternice unelte din Sistemul DCI, ce te ajută să concepi planul oricărui obiectiv ți-l propui.

M3: Acceleratorii tiparelor mentale

Există o serie de acceleratori specifici ai tiparelor mentale, pe care dacă-i implementezi în planul tău, vor face ca rezultatele să apară mai rapid și de multe ori, peste așteptări. 3-6 luni este un timp optim pentru a observa primele rezultate. Iar noi ne dorim ca în tot acest timp să dobândești acest mod de lucru ca parte din obiceiurile tale.

M4: Cum sunt proiectate tiparele mentale

Înveți despre tipuri diferite de tipare mentale și cum își aduc contribuția în creearea realității tale. Afli despre cum să-ți alegi partenerii pentru o colaborare de succes pe termen lung.

M5: Top 10

În această lecție discutăm despre cele mai importante 10 tipare mentale și cum să le putem contoriza pentru a le putea schimba.

M6: Carnețelul

Managementul semințelor mentale pentru succes. Rutina zilnică pentru a produce schimbarea tiparelor mentale.

M7: Eliminarea tiparelor negative

Înveți despre cele 4 puteri pentru eliminarea semințelor negative din subconștient, o unealtă foarte puternică alături de cei 4 pași pentru îndeplinirea obiectivelor.

M8: Cuibușorul Karmic

Afli cum poți gestiona partenerii unei afaceri: clienți, furnizori, colegi și restul lumii astfel încât să ajungi să ai un business de succes automat.

M9: Deciziile capcană

Înveți cum să eviți alegerile capcană și cum să ai parte de situații în care nu va mai trebui să iei nicio decizie incompletă în munca ta.

M10: Careul 4×4

Afli despre cele 4 Legi ale modului de funcționare al tiparelor mentale și despre cele 4 Flori, modul cum aceste tipare se deschid.

M11: Talent, Pasiune, Vocație

Învață secretul descoperirii pasiunii adevărate și cum îi poți ajuta și pe alții să-și atingă acest țel. Trăiește-ți viața cu sens și îndeplinește-ți vocația în așa fel încât poți aduce succes și fericire celor din jur.

M12: Resurse Nelimitate

Depășirea idei resurselor limitate; Înveți cum să acționezi fără a mai duce niciodată grija resurselor în munca și în firma ta. Aplicând constant Sistemul Diamond Cutter în munca ta nu te mai îngrijorezi din cauza competiției sau a schimbărilor de mediu. Capeți înțelegerea despre cum să ai parte de succes, indiferent de ce schimbări vor apărea în mediul tău.
Așadar, ce vei primi ca membru în clubul Diamond X:

  • 1X Program de 90 zile implementare a Sistemului DCI în cariera și afacerea ta (3 luni)
  • 12 Module în format Video
  • Platformă on-line și grup privat pe Facebook
  • Întâlniri săptămânale la clasă (pentru cei din București) și on-line prin Zoom
  • Suport on-line în aplicare
  • Acces pe viață la materialele clubului 

Înscrierile sunt deschise. 
Pentru detalii și înscrieri, intră aici.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!