Acasa » Dezvoltare personală » Productivitate » Soluții inteligente pentru mai multă libertate la locul de muncă

Soluții inteligente pentru mai multă libertate la locul de muncă

Din ce în ce mai mulți reprezentanți ai companiilor mijlocii și mari iau în calcul găsirea unor soluții de mai bună gestionare a afacerii, pentru că angajații să poată comunica mai bine, informațiile să poată fi stocate în siguranță, iar firma să se bucure de profit. Smart Business Solutions oferă clienților săi soluții inteligente de gestionare a informațiilor și a documentelor.

Smart BI – o soluție completă și inteligentă pentru firmele în continuă dezvoltare

Unul din cele mai importante instrumente pentru o firmă îl reprezintă instrumentul de Business Intelligence, bazat pe Power BI, ce poartă denumirea simplă Smart BI. Grație acestui instrument, oamenii își pot face o imagine globală asupra vânzărilor, obiectivelor lunare ce trebuie atinse sau sunt atinse, asupra valorii veniturilor vs. cheltuieli și alte date utile.

De asemenea, sunt disponibile și alte informații detaliate, iar utilizatorii pot filtra raportul și pot adauga câmpurile pe care doresc să le monitorizeze. Datele sunt actualizate în mod automat, zilnic, iar programul de actualizare și frecvența pentru setul de date pot fi controlate.

Cu Smart BI, datele sunt transformate rapid în informații, oamenii se pot conecta la orice tip de date, le pot selecta, transforma și combina, pot obține rapoarte interactive și își pot crea propriile vizualizări utilizând cadrul de tip open-source personalizat Power BI.

Ce presupune soluția Smart Holiday?

În cadrul oricărei companii, angajații pleacă în concediu. Fiecare plecare în concediu presupune completarea de formulare, verificarea de calendare, verificarea drepturilor de concediu și indemnizațiilor și trimiterea mailurilor pentru aprobarea zilelor de concediu. Una din cele mai noi, mai simple și mai ușor de gestionat instrumente de gestionare a situației concediilor în cadrul unei firme este opțiunea Smart Holiday.

În cadrul acestui instrument virtual, se pot aproba sau respinge cererile de concediu, se pot verifica situațiile zilelor de concediu rămase ale angajaților, se poate dispune de o imagine completă asupra zilelor libere ale angajaților, totul la un click distanță.

Office 365 – cea mai căutată soluție smart ce oferă produse familiare Microsoft

Folosirea Word-ului, a Excelului, a Power Point-ului și a One Drive-ului în cadrul unei companii este obligatorie, indiferent de mărimea companiei și de domeniul de activitate al acesteia. De aceea, majoritatea reprezentanților companiilor moderne aleg soluții inteligente și foarte eficiente, sub o singură denumire, de Office 365, fiind ușor de utilizat, sigure, ieftine și intuitive.

Oamenii de afaceri sunt sfătuiți să își aleagă pachetul care li se potrivește, în funcție de mărimea firmei, de necesitățile din cadrul acesteia, de frecvența cu care sunt folosite aplicațiile Office, dar și de alte criterii și caracteristici.

Relațiile cu clienții și între angajați sunt mult mai ușor de gestionat astfel, lucrul în echipă este mult mai bine pus la punct, afacerea este mai bine gestionată, clienții beneficiază de asistență telefonică și online non-stop în cazul în care au întrebări, iar fișierele sunt stocate și partajate în mod eficient în One Drive.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!