Acasa » Evenimente » Trecute » Trăiește viața pe care o dorești – Workshop Practic cu Alex Gavriliu

Trăiește viața pe care o dorești – Workshop Practic cu Alex Gavriliu

Trebuie să ma țin de sală, vreau să am și eu un concediu adevărat, nu vreau să mai fac ce nu îmi place, vreau să văd Parisul, trebuie neaparat să-mi schimb jobul, vreau să ma simt împăcată, nu mai vreau să am probleme cu greutatea, vreau să pornesc ceva pe cont propriu, vreau să fac mai mulți bani, vreau sa am mai mulți prieteni, vreau să ma distrez și să ma bucur de viață, vreau să mă înțeleg bine cu cei din jurul meu, vreau să mă exprim așa cum sunt, vreau să ma apuc de pictat, dans, mers pe munte, vreau să mă odihnesc mai mult și bine, vreau sa slabesc, vreau să am mai multă grijă de mine.

Ți se par cunoscute unele dintre dorințele / gândurile de mai sus? Majoritatea oamenilor au în permanență astfel de gânduri, astfel de dorințe, iar cei mai mulți dintre ei nu apucă să le pună în practică niciodată. Obligații, familie, copii, job, lipsa banilor și a timpului – sunt motive, piedici sau scuze ca să nu trăim în viață ceea ce ne face să ne simțim bine și vii și să cădem pradă obișnuințelor. 

Vedem întotdeauna drumul cel bun, dar nu apucăm decât pe cel cu care suntem obișnuiți. Paulo Coelho

Știm ce trebuie să facem, știm ce ne dorim, stim ce ne bucură și totuși aproape de fiecare dată cădem în obișnuință. Ne lăsăm cuprinși de piedici mai mici sau mai mari iar in loc de mici bucurii adunăm frustrări și tot amânăm să trăim frumos.

Sunt 2 mari lucruri pe care oamenii nu le înteleg:

1. Momentul în care ești pregătită să trăiești așa cum iți dorești este ACUM. Niciodată nu va fi un moment mai bun pentru asta, iar orice amânare iți consumă energia și cheful de viață.

2. Sa trăiesti frumos necesită un minim efort! Frumos nu înseamnă neaparat usor!

Adevarul este că puțini oameni trăiesc cu sens și fac lucruri cu adevărat de valoare. Într-adevăr, poate fi greu să faci în viață ceea ce îți dorești. Este nevoie de determinare, uneori este nevoie de mai multe încercări, este nevoie să învingi anumite frici și mai multe obstacole.

Visarea la idealurile mărețe nedublată de o cantitate direct proporțională de acțiune consecventă îți va aduce multe dezamagiri. 

De aceea am conceput acest workshop extrem de practic – pentru a te apropia cât mai mult de ceea ce îți dorești în viață și pentru a găsi soluții practice care sa-ți aducă visurile în concret. Workshop-ul este conceput de asemenea pentru a pleca la final cu un plan de acțiune palpabil și cu primii pași stabiliți.

Ce îți aduce acest workshop:

  •      Înveți cum să scapi de scenariile pe care le-ai preluat de la alții și să îți traiești viața ta.
  •      Descoperi cum să depășești fricile care te opresc să acționezi
  •      Conștientizezi impactul negativ al amânării și afli cum să îl elimini
  •      Îți faci un plan de acțiune concret și în detaliu pentru visul tău și îți stabilești primii pași
  •      Îți planifici câteva termene limita, scopuri și acțiuni concrete

Workshop-ul va fi ținut de Alex Gavriliu. Alex este antreprenor, coach, trainer, se descrie ca fiind un om de acțiune, iar ce îl interesează în prezent, este viața trăită cu bucurie și la adevăratul potențial.

A fondat de-a lungul timpului mai multe afaceri, a condus echipe cu zeci de angajați, a fost voluntar în mai multe organizații și a organizat întâlnirile săptămânale de dezvoltare personală Monday’s.

În Februarie 2014 a inițiat comunitatea Femeile Merită, comunitate ce oferă workshop-uri de evoluție personală, socială, profesională exclusiv pentru femei.

Dacă dorești să participi la acest workshop, pentru ca ești în comunitatea Motivonti, ai un preț cu totul special – 70 lei în loc de 99 lei 

Pentru a beneficia de acest preț trebuie să adaugi în formular, în momentul înscrierii codul promoțional MOTIVONTI20FM70

Detalii eveniment

Înscriere: http://femeilemerita.com/inscriere/

Data: 13 Martie între orele 18:30 și 20:30

Preț: 99 Lei

Locatie: Str. Pictor Ion Negulici, nr 4 – Sediul EDEN SPA PRIMĂVERII (foarte aproape de stația de metrou Charles de Gaulle)

Informații: contact@femeilemerita.com / 0723.210.076

***Workshop dedicat exclusiv femeilor.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!