Acasa » Practici » Trei proceduri care îți repara tenul după soare

Trei proceduri care îți repara tenul după soare

Expunerea prelungită la soare, băile în apă sărată de mare și căldură îți pot afecta tenul. Pielea poate deveni foarte uscată, ridurile și imperfecțiunile se vor accentua și cu puțîn ghinion te poți alege și cu câteva pete solare de toată frumusețea.

Partea și mai proastă e că toate aceste efecte adverse se pot agrava dacă nu se acționează la timp.

Ce poți face că să-ți ajuți pielea să-și recapete tonusul și strălucirea?

Îți propunem în continuare 3 tratamente bazate pe tehnologii noi, care îți pot reparea pielea în doar câteva ședințe;

1.      Regenerează-ți tenul cu ajutorul microdermoabraziunii cu particule de diamant

Microdermabraziunea cu particule de diamant este cea mai avansată metodă de curățare și exfoliere a tenului.

 Microdermabraziunea este o procedura considerată  “punctul zero” în îngrijirea facială. Mai exact, indiferent de ce tratament facial alegeți să faceți, este recomandat că primul pas să fie microdermabraziunea, deoarece înlătura barieră de celulele moarte de la suprafață pielii și ajută substanțele active și terapiile aplicate ulterior să ajungă în straturi mai profunde ale pielii.

Totodată, prin exfolierea stratului superior al pielii se obține și un efect de regenerare celulară și de stimulare a producției de collagen și elastina, efect ce va ajută în procesul de refacere a țesutului afectat de factorii externi, precum razele UV sau apă sărată.

reparare ten


2.      Rehidrateaza-ți tenul cu tratamentul Aqua Genomics

Aqua Genomics de la Bruno Vassari este un tratament facial profesional destinat hidratării pielii, bazat pe principiile cosmetogenomiei. Această nouă ramură a cosmeticii studiază interacțiunile dintre activii cosmetici și genomul uman. Ea analizează modul în care unii activi sunt capabili să stimuleze ADN-ul propriu având că scop sinteză anumitor proteine esențiale.

În acest fel, tratamentul reușește să restabilească nivelul de hidratare natural al pielii sis a consolideze barieră epidermică.

Un ten hidratat înseamnă un ten cu mai puține riduri și mai luminos.

3.      Scapă de petele solare cu ajutorul peeling-ului cu acizi din fructe

Principalii acizi din fructe sunt acizii lactic, malic, glicolic, citric și tartric.

Dintre toți acizii ,,AHA,, acidul glicolic este cel mai activ, datorită greutățîi sale moleculare mai mici, ceea ce ii permite să fie mai bine absorbit, deci să pătrundă mai bine în piele.

Aplicațiile locale cu acid glicolic  elimină celulele stratului cornos al pielii, eliberând spațiile intercelulare, keratinocytele și facilitând exfolierea.  Acest lucru permite pielii să se “reînnoiască” și duce la estomparea graduală a petelor lăsate de soare și chiar și a ridurilor fine.

Dacă te-am făcut curioasă să încerci un tratament facial in București, te invităm să vizitezi clinica DermaCare pentru o consultatie gratuită.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!