Acasa » Dezvoltare personală » Altele » Tu ce carte ai recomanda unui extraterestru?

Tu ce carte ai recomanda unui extraterestru?

Dacă ar fi să cunoşti în carne şi oase un extraterestru prietenos căruia i se spune Bing, colecţionar mare de cărţi de pe diverse planete, ce carte i-ai recomanda?

Eu m-am gândit mult la ce carte aş putea să-i recomand astfel încât el să simtă „pulsul” pământenilor. M-am gândit că poate o să-l fascineze „Harry Potter”, dar mi-am dat seama că şi-ar face astfel o imagine greşită asupra oamenilor. Apoi m-am gândit că poate l-ar amuza „Ghidul nesimţitului” de Radu Paraschivescu, dar ar fi fost o carte cu o conotaţie relativ negativă, deşi amuzantă. Apoi m-am hotărât să-i recomand ceva simplu ce are ca scop motivarea oamenilor…

Aşa ar putea cel mai bine să înţeleagă modul în care gândesc şi funcţionează oamenii, să înţeleagă ce-şi doresc de la viaţă şi cam în ce moduri pot obţine ceea ce îşi doresc.

Am ales „Atitudinea este totul” de Jeff Keller (i-am făcut un fel de recenzie aici). Prima mea carte de dezvoltare personală citită. Scuzaţi. Devorată am vrut să zic.

Tu ce carte ai recomanda unui extraterestru?

ALIENSîntrebarea vine de la prietenii de la Elefant.ro, cea mai mare librărie online din România… care (uite aici poveste de succes!) a avut în 2011 o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro! Felicităăări, Elefantule!

Totodată, recent au introdus opţiunea „Comandă cu un click„. Ai nevoie de cont (sau te poţi loga prin Facebook), dar orice comandă e la doar un click distanţă. Se pare că ei ştiu totul despre time management! 🙂

Bing este ilustrat de Bill Mayer. (sursă)

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

4 răspunsuri

  1. Interesanta idee! Bing probabil ar devora si el Atitudinea este totul, dar ma gandeam ca la un prim contact i-ar fi mai usor sa fie ghidat spre „ale noastre” de cineva care vorbeste putin si pe limba lui. Ce zici de Micul Print – Antoine de Saint-Exupery? Ar putea in felul asta sa isi dea seama ce anume ii motiveaza pe oameni sa caute.. MOTIVATIA! Si apoi poate nu ar strica un Maestrul si Margareta (Mihail Bulgakov) daca i-a fost trezita curiozitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!