1

Vă aşteptăm la reCreiere pe 14 octombrie!

aaa

De aproximativ o lună de zile ne străduim să lansăm un eveniment de o zi, pe al său nume: reCreiere.

„re”-ul vine de la „restart”, iar „creiere” vine de la creierele noastre. De ce să ne restartăm creierele? Pentru că uneori avem nevoie să scăpăm de rutină, să încercăm să învăţăm ceva nou, să socializăm.

Astfel că duminică, pe 14 octombrie, vă aşteptăm la reCreiere, locul în care 100 de oameni se vor întâlni cu 10 alţi oameni cu experienţă în următoarele trei domenii: comunicare, creativitate şi motivare

Per total, fiecare participant va avea parte de 3 workshopuri a câte 1 oră şi jumătate fiecare, pe o temă alesă de el, socializare cu oameni pregătiţi să-şi „restarteze creierele”, un vibe pozitiv de duminică, ceai bun de la D’oro Tea şi multe surprize frumoase.

Taxa de participare este 50 de RON (cu transport inclus pentru Bucureşti) dacă biletul este cumpărat în avans, sau 70 de RON la intrare, în ziua eventului.

Vă aşteptăăăăăăăm!

Mai multe detalii la www.reCreiere.ro.

Ariel
 

Click Here to Leave a Comment Below 1 comments
Va invit la reCreiere pe 14 octombrie! | Gabriel Solomon - 28/09/2012

[…] şi tot felul de exerciţii de dezvoltare personală. Ei bine băieţii faini din spatele site-ului ne invită la reCreiere, un eveniment pentru “restart la creiere” prin recreere. Sunt foarte […]

Reply

Leave a Reply: