Acasa » Evenimente » Trecute » Workshop în Braşov – Optimismul este o atitudine.

Workshop în Braşov – Optimismul este o atitudine.

Workshop: Optimismul este o atitudine.

Cred că a venit timpul să ţin un mic workshop pe tema optimismului şi a atitudinii. Aşa că, iacătă, sâmbătă, 18 decembrie 2010, voi ţine primul workshop din viaţa mea în Braşov. Absolut oricine este binevenit – indiferent de vârstă, culoare, etnie sau atitudine.

Există o întrebare pe care vreau să mi-o pun (şi s-o şi răspund) aici, de faţă cu tine:

Cu ce vreau să pleci de la workshopul meu?

Eu aş vrea să pleci cu energie, cu inspiraţie şi cu o atitudine nouă. Vreau să pleci motivat să faci lucruri noi, înţelegând optimismul şi cultivându-l. Vreau să pleci cunoscând o mână de oameni superbi, cu care să ţii legătura mai apoi. Şi în final… vreau să pleci cu un zâmbet mare pe buze. 🙂

Va fi un workshop interactiv în care ne vom cunoaşte cu toţii şi ne vom juca puţin împreună. Voi explica optimismul într-un mod în care cred că nu ţi l-a mai explicat nimeni şi voi încerca să-ţi dau exemple cât mai concrete.

PROGRAM (concret)

– ne vom cunoaşte cu toţii prin câteva mici jocuri (deoarece consider că este foarte important să cunoaştem câtuşi de puţin oamenii cu care urmează să interacţionăm timp de 3 ore)

– voi prezenta „Cei 2 paşi spre succes” (ştiu, sună promiţător!)

– voi demonstra cu ajutorul vostru de ce nu funcţionează „Cei 2 paşi spre succes” pentru majoritatea din sală (asta sună şi mai promiţător)

– voi explica pe scurt optimismul aşa cum nu l-a mai explicat nimeni până acum (într-un mod aproape ştiinţific) – timp în care tu mă vei asculta fascinat şi vei avea o mică revelaţie…

– voi prezenta o metodă foarte-foarte-foarte-foarte simplă de a schimba atitudinea generală a unui om.

– prin 5 jocuri diferite voi vorbi despre 5 lucruri pe care le putem face ca să devenim mai optimişti pe termen lung.

– vom face împreună un exerciţiu prin care îţi poţi da seama pe termen lung cât de optimist eşti. exerciţiul, repetat la câteva luni, dezvăluie lucruri de la baza atitudinii tale generale. în funcţie de rezultat ştii că eşti pe drumul bun… sau pe cel prost. şi nu, nu-i un exercitiu fizic, ci unul foarte creativ.

– pe toată durata workshopului promit să te scot din zona de confort, să te bombardez cu idei şi să te manipulez să te transformi într-un om cu gânduri pozitive.

Fie vorba între noi, cred că după aceste 3 ore o să ai chef de viaţă şi vei vedea cu alţi ochii toate lucrurile pe care le fac cei din jurul tău – în consecinţă şi tu vei reacţiona altfel la mediul înconjurător. Rezultatul este, într-un mod foarte natural şi indirect: fericire.


Workshopul va avea loc la Librăria Okian din Braşov.

Durata workshopului este de aproximativ 3 ore. (inclusiv o pauză de 15 minute)

Costul workshopului este de 20 RON. (cu care voi acoperi diverse costuri: transport, printuri, ceva cu care să ne servim în pauză etc.)

Oamenii care îşi doresc ENORM să vină la acest workshop, dar pentru care banii sunt problema, sunt rugaţi să-mi dea un e-mail la [email protected]. Sunt sigur că putem rezolva cumva acest mic impediment.

Va fi o zi extraordinară! 🙂

Înscrierile se închid pe 11 decembrie.

VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

10 răspunsuri

 1. Totul suna foarte bine cu exceptia ultimului rand „…şi să te manipulez să te transformi într-un om cu gânduri pozitive”

  Da este ok ca vrei sa-i ajuti pe cei care vor participa la workshop-ul tau sa devina mai optimisti si sa priveasca aspectele pozitive din jurul lor, totusi cuvantul „manipulare” nu este un cuvant cu conotatii pozitive. In plus daca i-ai „manipula” atunci poate ai reusi sa ii transformi in persoane optimiste si pozitive dar numai pe durata workshop-ului tau.

  Cred ca ar fi fost mai ok daca ai fi folosit in loc de manipulare cuvantul „determinare”, „..promit să te…determin să te transformi într-un om cu gânduri pozitive”. Parca suna altfel. In plus, atunci cand determini o persoana sa actioneze si sa gandeasca intr-un anumit fel, asta inseamna ca acest lucru se va perpetua mai departe de workshop-ul pe care il sustii, pe parcursul intregii vieti. Din ceea ce am citit pana la acel punct asta am simtit, ca ai vrea sa faci o diferenta in viata oamenilor pe tot parcursul acesteia si nu doar pentru o perioada de 3 ore.

  Este de apreciat initiativa ta si te felicit dar chiar si tu mai ai de lucrat la unele puncte (care nu tin de atitudine si optimism).

  O zi minunata iti doresc si mult succes :).

 2. Mulţam fain de feedback. Îmi place când cineva îşi face timp şi îmi dă feedback de calitate, nu doar sare total aiurea şi aruncă cu mocirlă.

  Ştii, uneori uit că lumea nu ştie că eu sunt adesea ironic. Lumea nu mă cunoaşte iar eu îmi permit să fac ironii… Consecinţă: lumea trage concluzii pripite. 🙂

  Mie mi se pare total eronat faptul că cuvântul „a manipula” are o conotaţie negativă. Şi oricum, este o ironie în textul de mai sus.

  Cât despre faptul că mai am de lucru: logic că mai am de lucru! Toată lumea mai are de lucru. Arată-mi un om care nu mai are de lucru!

  Mulţam de urări. 🙂

  PS: şi da, intenţia este să fac o diferenţă pe o durată lungă, nu doar pentru cele 3 ore.

  PPS: chestia cu „promit să” mie nu-mi sună deloc bine. e ca şi cum doar încerc să fac ceva, dar nici eu nu cred că o să-mi iasa. oricum, noi discutăm acum nişte detalii.

 3. As fi venit si eu, dar pe 18 vom fi prin Sirnea pe undeva la o pensiune, totusi daca vei mai organiza vreodata un asemenea workshop mi-ar face mare placere sa particip.

  Pana una alta, ma bucur ca nu ai luat personal ceea ce ti-am scris, mult succes in continuare cat despre partea de „promit sa” tu ai scris-o in penultimul rand :).

  Have a very nice day.
  C

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!