Acasa » Evenimente » Trecute » Workshop: Scopul tău în viaţă (+concurs)

Workshop: Scopul tău în viaţă (+concurs)

ConcursScopul meu şi Ceainăria Serendipity te invită la workshopul în care ne propunem să desluşim

SCOPUL TĂU IN VIAŢĂ
Sâmbătă 11 Decembrie, ora 15,30

Ne naştem, trăim şi murim… Cu toţii trecem prin aceste faze; aparent, dacă e să ne referim doar la aceste aspecte, toţi suntem la fel şi cu toate astea fiecăruia dintre noi îi place să creadă că suntem unici. Ce te deosebeşte pe tine de toţi ceilalţi? De ce despre unii oameni se vorbeşte sute de ani după dispariţia lor de pe Pământ? De ce unii dintre noi devin “cineva”… se remarca în timpul vieţii, fac “ceva” din punct de vedere profesional sau personal cu adevărat valoros şi alţii rămân nişte oameni mediocri care nu fac decât să dea vina pe alţii pentru insuccesele lor?

Filosofia pe care vrem s-o împărtăşim este aceea că atunci când vei reuşi să descoperi care este SCOPUL TĂU ÎN VIAŢĂ şi iţi vei dedica viaţa acestui scop totul se va schimba şi împlinirea personală şi profesională va veni destul de repede.

Cum poţi să participi?

Poţi să câştigi un loc gratuit la acest workshop, special pentru cititorii Motivonti. Tot ce este nevoie sa faci pentru a câştiga o invitaţie este sa răspunzi la întrebarea „De ce este important pentru mine să ştiu care este scopul meu în viaţă?” cu un comentariu la acest articol.

Pentru mai multe detalii despre workshop intră aici.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

7 răspunsuri

 1. raspunsul realist: pentru ca daca nu stii unde vrei sa ajungi, orice drum ti se va parea bun. si astfel n-ai sa-ti realizezi potentialul.

  raspunsul motivant: pentru ca daca nu-ti alegi un scop, ai sa ramai in urma. chiar si in urma celor care stii ca sunt mai incompetenti ca tine.

 2. ” Care este scopul tau in viata?”
  O intrebare atat de simpla, la care atat de putini pot da raspunsul…
  Invatam formule complexe, reactii chimice, logaritmi, citim opere complete, dar nu stim sa dam raspunsuri la intrebari esentiale: Ce este dragostea? Care ne sunt pasiunile?
  Cum am vrea sa arate, sa fie barbatul/femeia mult visat(a)?
  DA, este foarte important sa stim care ne este scopul in viata. Dand raspunsul la aceasta intrebare, visele incep sa prinda contur, atitudinea noastra fata de viata sa fie alta.
  Care e asadar scopul vietii? Ce ziceti de raspunsul acesta:
  ” Scopul vietii este o viata de scopuri” Robert Eugene Byrne

  1. Robert Byrne spunea : „The purpose of life is a life of purpose” ceea ce se traduce ca : Scopul vietii este o viata cu scop. Acel plural poate indica scopul = obiectiv ceea ce nu este adevarat din punctul meu de vedere

 3. De ce este important pentru mine să ştiu care este scopul meu în viaţă?

  Pentru a sti de ce si pentru ce traiesc! Pentru a-mi da sens vietii si pentru chiar a simtii ceea ce traiesc si experimentez.

 4. Cred ca este important sa stii pentru a-ti gasii un rost, o incadrare, poate chiar o motivatie.
  Pentru a iti da seama daca viata merita sacrificiile pe care le faci sau nu.
  Pentru ca trebuie sa stii care este scopul tau ca sa poti face alegerile corecte, pastrand ceea ce te ajuta si inlaturand inconvenientele.

  Sunt mai multe, dar cred ca asta e tot ce pot gasii acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!