Acasa » Dezvoltare personală » Programe » Ziua opt de abdomene

Ziua opt de abdomene

Dacă-i ziua opt înseamnă ca a trecut prima săptămână şi sunt încă în viaţă. Obiectivul de a face 150 de abdomene pe zi încă nu l-am atins. Prin weekend nu am fost cuminte (se observă cu galben). Asta-i o problemă cu care probabil vă confruntaţi şi voi… nu? E destul de greu să te trezeşti în weekend, mahmur, să faci abdomene. Sau să le faci seara, după ce te întorci de la distracţii…

În fine, mai am puţin şi ating 150-ul. Momentan fac abdomenele în două serii pe care de obicei le împart într-un mod egal şi le fac ori dimineaţa-seara ori ambele serii dimineaţa cu pauză de 10-15 minute.

Probabil că atunci când voi face 150 de abdomene pe zi le voi împărţi în trei serii a câte 50.

La voi cum merge treaba?

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

10 răspunsuri

  1. Eu am ajuns la 96 / zi in 2 serii. Intrebarea mea e, tu faci cu mainile la ceafa sau pe langa corp si care metoda e mai buna / indicata?

  2. La ceafă. Şi când văd că nu mai pot să mă ridic ţinându-mă de ceafă fac o pauza – nu, nu le fac cu ele in aer, sau pe lângă corp.

  3. fac 3 tipuri de abdomene cate 30 din fiecare incerc sa lucrez si abdomenu superior si cel inferior si putin lateralii sa fac o forma cat de cat frumoasa.. incercati sa combinati si cu niste flotari 😉 merita

  4. eu azi incep programul. e prima zi de vacanta. sunt acasa. in largul meu. am adaugat si flotari la tabel. sper sa mearga treaba toata vacanta.

  5. acum 4 ani faceam maxim 10 abodmene pe zi, acum am ajuns sa fac si 500 abdomene intr-o seara in serii a cate 50, am facut constant intre 100 si 200 abdomene in fiecare seara dar acum nu prea mai pot face asta deoarece ma doare spatele :|.

  6. offf…cred ca putinik miscare nu strica….abdomene, flotari si genoflexiuni, cate putin din fiecare nu strica.Asa e , nu cantitatea conteaza asa de mult ci calitatea! . O sa ma apuc de treaba, vointa, vointa si ambitie!. spor la sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!