Acasa » Dezvoltare personală » Programe » Infuzia pe care nu ai să o uiţi niciodată!

Infuzia pe care nu ai să o uiţi niciodată!

Ai băut vreodată o infuzie de ceai foarte bună? Imaginează-ţi că mergi într-un loc în care se serveşte un ceai foarte bun. Pe parcurs ce te îndrepţi către acel loc, deja te gândeşti cum te vei simţi în timp ce eşti acolo, cum ţi se va părea întreaga experienţă şi cum vei pleca de acolo rămânând cu o altă aromă.

Ajungi în acel loc şi abia aştepţi să primeşti infuzia de ceai. Ajunge pe masă şi experienţa începe: totul parcă se mişca încet, în timp ce adulmeci aroma ce pare că se află peste tot în jurul tău. Simţi cum te schimbă fiecare înghiţitură şi-ţi oferă o stare de bine. Parcurgi cu degetele suprafaţa ceştii simţind textura acesteia. Scaunul a devenit dintr-o dată mai confortabil şi sunetele din jur parcă nu mai există, în timp ce ai parte de o experienţă unică, pe care ai aşteptat-o de mult timp…

Începe să bată vântul dintr-o parte şi parcă simţi un aer proaspăt de munte. Inspiri profund şi dintr-o dată primeşti aroma infuziei. Închizi ochii şi-ţi imaginezi cum eşti la munte, într-o zonă liniştită, în care poţi să accepţi totul exact aşa cum este, fără gânduri care să te deranjeze, fără griji, doar tu cu infuzia ta.

La un moment dat deschizi ochii, te uiţi la infuzor şi observi că e gol. Te uiţi în ceaşcă şi observi că mai ai o gură de ceai. Îţi dai capul pe spate, inspiri profund de câteva ori şi în timp ce expiri recapitulezi experienţa prin care ai trecut. Aceasta te lasă cu zâmbetul pe buze pentru că ştii că şi-a lăsat amprenta asupra ta. Bei ultima gură de ceai şi te întorci la treburile tale, având o nouă perspectivă.

Metafora de mai sus descrie foarte bine tabăra din luna august ce este organizată de Institutul pentru Fericire. Şi care-i infuzia? Aceasta se numeşte: Acceptarea de Sine. Probabil că deja îţi dai seama că este de esenţă tare, pentru că aşa şi este! Cu o echipă ce-ţi oferă exerciţii complete prin care reuşeşti să faci schimbarea pe care ţi-o doreşti, când te vei întoarce din această tabără vei simţi că ai venit dintr-o altă lume, dintr-o călătorie pe care ţi-o vei aduce aminte mult timp după ce s-a întâmplat…

Te poţi înscrie aici în link-ul de mai jos. ATENŢIE însă: ai grijă să-ţi ocupi un loc din timp!

Click Aici

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!