Acasa » Dezvoltare personală » Altele » Cum ii poti ajuta pe angajatii tai sa aiba mai bine grija de ei

Cum ii poti ajuta pe angajatii tai sa aiba mai bine grija de ei

Companiile care depun constat eforturi sa imbunatateasca starea de bine a angajatilor lor sunt extrem de apreciate pe piata muncii, atat de catre proprii angajati, cat si de catre candidatii aflati in cautare de joburi. Daca lucrezi intr-un departament de resurse sau ai propria afacere si vrei ca angajatii din organizatia ta sa se simta bine atat din punct de vedere profesional, cat si in ceea ce priveste starea lor de sanatate, afla, mai jos, ce ai putea sa faci.

Lectii de condus defensiv

In cazul in care ai hotarat recent sa apelezi la o firma specializata pe servicii de leasing operational, deoarece vrei sa le oferi acces la o masina de serviciu angajatilor performanti, alege sa duci mai departe demersul tau! Organizeaza niste cursuri de condus defensiv si foloseste-te de noile masini. Astfel, angajatii vor avea posibilitatea sa se familiarizeze mai repede cu respectivele autoturisme si, de asemenea, se vor simti mai siguri cand se vor afla pe scaunul soferului. Printre lucrurile pe care sa le invete angajatii la cursurile de condus defensiv ar fi bine sa se numere folosirea franei de motor si o mai buna anticipare a evenimentelor din trafic.

Programe de well-being

Investeste in motivarea non-financiara a angajatilor, direct la locul de munca, si acceseaza serviciile unui furnizor profesionist de programe de well-being. De regula, programele de well-being sunt gandite sub forma unor ateliere creative, pe diverse teme, precum parenting, fotografie, gatit, amenajari interioare, nutritie sau yoga. Poti opta ca angajatii tai sa treaca periodic printr-un atelier de well-being, de fiecare data pe o tema diferita.

Fotolii de masaj

Cumpara cateva fotolii sau scaune de masaj si amplaseaza-le peste tot in sediul companiei. Incurajeaza-i pe angajati sa le incerce foarte des, deoarece fotoliile de masaj au numeroase beneficii pentru fizicul si psihicul uman. Fotoliile de masaj moderne dispun de foarte multe functii, care contribuie activ la reducerea stresului, eliminarea durerilor de spate, maini, picioare si umeri, precum si la diminuarea starilor de anxietate si depresie.

Totodata, fotoliile sau scaunele de masaj sunt excelente pentru relaxare, deoarece sunt dotate cu anumite programe care intind si framanta muschii tensionati. Dupa o sesiune de masaj de relaxare, angajatii se simt mai mai energici si mai voiosi.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!