Acasa » Uncategorized » 4 cărți potrivite pentru 4 colegi din departamente diferite

4 cărți potrivite pentru 4 colegi din departamente diferite

Colegii tăi de la muncă sunt persoane diferite, cu lucruri bune și lucruri mai puțin plăcute, însă cu care trebuie să te înțelegi și să comunici mereu, pentru că un mediu plăcut la job este extrem de important pentru sănătatea ta mentală. Însă există câteva momente din an în care trebuie să te ocupi de câteva cadouri, pe care să le oferi colegilor tăi.

 

Fie că este ziua unui coleg, fie că este un cadou înainte de concediu, sau pur și simplu se dau cadourile de Secret Santa, să știi exact ce carte să îi cumperi colegului poate fi un skill pe care nu mulți îl au. De aceea, îți vom arăta mai jos ce tip de carte să cumperi pentru fiecare dintre cei 4 colegi pe care îi vom prezenta mai jos:

Colegul de la Financiar

Colegul de la Financiar este întotdeauna prins cu munca. Nu are prea mult timp de discuții cu ceilalți colegi, pentru că rapoartele, calculele și analizele pe care trebuie să le facă îl țin într-o permanentă concentrare. Toată această stare alertă poate atrage după sine mult mai mult stres pentru colegul de la Financiar, decât pentru alți colegi. De aceea, un bestseller scris de Osho, ce tratează subiectul fericirii și oferă soluții pentru abundența sa, este potrivit pentru acest coleg.

 

Colegul de la IT

Tipul care mereu te ajută cu rezolvarea unei probleme de software la laptop citește la rândul său o mulțime de cărți. Însă cărțile pe care le citește un pasionat de calculatoare au un subiect diferit față de cele ale celorlalți colegi. Colegul de la IT va fi plăcut surprins dacă îi vei face cadou o carte cu benzi desenate, sau chiar o trilogie SF. Dacă este pasionat de jocuri video, îi poți găsi o carte ce a fost deja adaptată pentru PC și console, nu doar pentru a o citi, ci pentru că foarte mulți pasionați de jocuri video și benzi desenate sunt adevărați colecționari de produse ce gravitează în jurul aceleiași zone de interes.

Colegul de la Creație

Colegul de la Creație este întotdeauna în căutarea unor lucruri noi, care să îi stârnească mereu curiozitatea și să îi stimuleze în permanență creativitatea. Un roman scris de Haruki Murakami este poate răspunsul perfect pentru o minte aflată mereu în căutarea unei noi perspective. “Kafka pe malul mării”, “1Q84”, “Bărbați fără femei” – iată doar 3 titluri ale celebrului scriitor contemporan, dintre care îi poți alege un volum colegului tău de la Creație.

Șeful

Dacă trebuie să îi cumperi un cadou șefului tău, știi foatre bine faptul că nu este o sarcină deloc ușoară. Însă cum cărțile nu dau greș niciodată, fii gata să achiziționezi de pe o librărie online o carte numai bună pentru acest coleg mai special. Îți recomandăm fără nicio ezitare să mergi pe varianta cărților de dezvoltare personală, însă un mic research înainte de cumpărare nu ar strica. Ideea este că trebuie să mergi pe o sârmă extrem de subțire, între banal și complex, căutând totodată o carte cu titlu catchy și smart.

 

Trilogie SF sau un roman scris de Haruki Murakami? O carte de dezvoltare personală sau un bestseller scris de Osho? Acum lucrurile par mai simple, pentru că știi exact ce tip de carte să cumperi, în funcție de jobul colegului tău de la birou.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!