Episodul 3 – Ce mai faci?

11
257

În medie răspundem de 10 ori pe zi la întrebarea „Ce faci?” sau „Ce mai faci?”. Întrebarea asta a devenit un fel de salut. Când cineva pune întrebarea asta chiar nu vrea să ştie ce faci, ci vrea să ştie cum te mai simţi. Nu contează dacă fix acum croşetezi un ciorap, ci doar care-i starea ta de spirit. Adesea răspundem „Bine” pentru că considerăm că întrebarea „Ce faci?” nu merită un răspuns mai bun… Dar de fapt tocmai faptul că-i răspundem aşa de des o face o întrebare importantă.

Fiind o întrebare importantă trebuie să-i dăm un răspuns bun.

Schimbarea noastra de aici începe!

Primul episod e aici. Al doilea e aici.

Cuvintele sunt:

Uimitor
Genial
Excelent
Extraordinar
Fabulos
Fantastic
Incredibil
Minunat
Remarcabil
Spectaculos
Super
Superb
Teribil
Splendit
Nemaipomenit
Nemaivazut
Nemaiintalnit
Exceptional
Fenomenal
Formidabil
Grozav
Uluitor

11 COMENTARII

  1. Foarte funy :)). Uneori era prea multa invarteala dar asa pe ansamblu este superb, fabulos, nemai pomenit… Mi-a placut ideea de a face un filmulet pe ceva atat de nisat cum este o intrebare. Mi-ar placea sa faci la fel si pentru cuvantul Multumesc.

  2. Bai deci ideea e foarte foarte ook . Eu incerc de muuult timp sa fac persoanele din jurul meu sa nu mai imi raspunda cu „bine ” sau ” Bine . Tu? ” It’s freakin’ annoyin’ si in primul rand taie avantul conversatiei in sine . Puteai sa dezvolti mai mult pe raspunsul in actiuni si nu in adjective;) dar e ok . Ce am de criticat e faptul ca pare prea fragmentat video’ul si e cam dinamic pentru un spatiu restrans , mai capteaza atentia si asupra elementelor din background si tu esti punctul principal :)) In viitoarele videouri ai putea sa ceri si ajutorul unor prieteni sa isi faca aparitia pe acolo :-?? dunno , devine mai interesant . In rest toate bune si frumoase . Spor la mai multe !

  3. Ma uitam la ce ai in cap si ma intrebam cum poti sa dormi noaptea? plus ca arata oribil.
    Scuze, dar cati ani ai?? Chiar toti copchii au ajuns sa faca workshopuri?

    • @Andra – atâta timp cât tu nu-ţi dezvălui identitatea dând o adresă falsă de e-mail nu cred că are sens să discutăm. :)

      Dacă ai ceva de zis… fă-o, dar ţine cont de faptul că eşti responsabilă de ceea ce zici.

LĂSAȚI UN MESAJ