6

10 citate despre femei

aaa

Pentru că tot am sărbătorit 8 Martie, am hotărât să menţionăm şi noi femeile aici, pe Motivonti.ro.

Din păcate, sărbătoarea aceasta a devenit la fel de comercială ca şi Dragobetele American, împrumutat de noi pentru că este mai COOL. Întrucât sunt în asentimentul multora când spun asta, m-am decis să fac o mică listă cu 10 amuzante vorbe de duh ale unor oameni celebri sau mai putin celebri, care şi-au exprimat opinia în privinţa femeilor.

Nu pot să mă abţin în a specifica în mod expres că, în calitate de femeie, am un umor destul de negru în ceea ce priveşte anume chestiuni (cum ar fi femeile) şi nu doresc a aduce vreun afront nimănui.

Aşadar, haideţi să ne amuzăm împreună:

1. De-a lungul secolelor femeile au servit drept oglinzi, posedând puterea magică şi minunată de a reflecta trupul bărbatului de două ori mai mare decât era. (Virginia Woolf)

2. Marea întrebare, la care nu ştiu să răspund în ciuda a treizeci de ani de studiu despre femei, este următoarea: „Ce vrea de fapt o femeie?”. (Sigmund Freud)

3. Femeile sunt pasionate de matematică. Îşi împart vârsta la 2, dublează preţul hainelor şi adaugă întotdeauna 5 ani la vârsta prietenei cele mai bune. (Marcel Achard)

4. Bărbatul vânează femeia până când ea îl prinde. (Necunoscut)

5. Ce e femeia? Nu ştiu, dar sunt multe! (Emil Brumaru)

6. Hoţii îţi cer banii sau viaţa; femeile le vor pe amândouă. (Samuel Butler)

7. O femeie poate ierta câteodată un barbat care încearcă să o seducă, dar niciodată pe bărbatul care ratează o ocazie atunci când i se oferă. (Charles Maurice de Talleyrand Perigord)

8. Un gentleman este un bărbat care nu loveşte niciodată o femeie fără să fie provocat. (Henry Louis Mencken)

9. Femeia este un animal cu păr lung şi idei scurte. (Arthur Schopenhauer)

10. O femeie poate să ţină un singur secret: vârsta ei. (Voltaire)

Click Here to Leave a Comment Below 6 comments
Catalin - 10/03/2011

Diferenta e ca „Dragobetele American” e American insa ziua femeii e zi internationala.

Reply
Luminiţa - 10/03/2011

N-am contestat acest lucru. Doar am mentionat ca sunt la fel de comerciale, ca si sarbatori. De altfel, Dragobetele American a devenit aproape la fel de international ca si 8 martie.

Reply
mirela - 20/02/2013

sigmund freud ,ai mare dreptate

Reply
Natalia - 02/01/2014

De ce credeti ca femeile vor mereu ceva? Asa si barbatii pot dori ceva , dar nu trebuie sa facem mare caz din asta..

Reply
Stefan Iustin - 21/07/2015

Ne comportam ca si cum am fi intr-un razboi, femei contra barbati. Eu am descoperit o carte foarte interensata, ,,Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus” de John Gray. Mi-am dorit sa o inteleg mai bine pe prietena mea, de aceea am si citit cartea. :) Am cumparat bilete si la conferinta lui Gray din Romania. Daca doriti sa va cunoasteti partenerii va recomand aceasta carte, dar si conferinta. http://www.traininguri.ro/iubire/. Poate ne vedem acolo :)

Reply
Bralette - 20/04/2021

Super citatele, cel mai tare mi se pare cel de la Emil Brumaru. „Ce e femeia? Nu ştiu, dar sunt multe!” Spune mai multe decat pare..

Reply

Leave a Reply: