Acasa » Dezvoltare personală » Creativitate » 4 moduri creative de a-ți decora agenda

4 moduri creative de a-ți decora agenda

Să fii organizat e una dintre marile calități pe care o poate avea o persoană cu timp liber limitat. Când ești ocupat, o agenda e indispensabilă, căci acolo ai negru pe alb toate activitățile din cursul unei zile, tot programul tău, iar cei care țin un astfel de “jurnal de activități” se declară învinși fără el. Deși trăim în era tehnologiei și au apărut memento-urile, agenda rămâne la loc de cinste atunci când vrei să te organizezi. Pare banal să ții o agendă? Nici vorbă dacă ești o fire analitică la job și veselă și plină de viață în restul timpului.

Poți transforma acest obiect care te însoțește pretutindeni în unul care să reflecte complet personalitatea și caracterul tău. Tot ce trebuie să faci este să apelezi la câteva trucuri prin care să-ți decorezi agenda într-un mod original și personal.

1. Folosește șabloane decorative

Când ai multe pe cap și timp limitat poți să pari o persoană monotonă și plictisitoare. Nu și atunci când apari cu o agenda cu personaje de film ori cu una pe care ai folosit șabloane decorative cu flori, cu texte motivaționale sau cu alte elemente ce te definesc. Evidențiază-ți personalitatea și schițează un zâmbet ori de câte ori îți scoți agenda pe masă în prezența cuiva sau, pur și simplu, la tine acasă.

2. Alege creioanele colorate

Folosește creioane colorate pentru a evidenția anumite amănunte pe care le consideri esențiale în agenda ta. Fie o întâlnire importantă, fie texte care te inspiră sau numele persoanelor cu care intri în contact. Îți poți stabili câte o culoare pentru fiecare zi a săptămânii. Fă din agenda ta o explozie de culoare. Poți alege un suport pe care-l să-l așezi pe birou și în care să pui toate creioanele. Va fi un obiect decorativ de mare impact și care te va binedispune atât pe tine, cât și pe cei care îți calcă pragul.

3. Lipește stickere vesele

Știi acele hârtiuțe colorate pe care mulți pe pun pe frigider cu lista de cumpărături, cu un mesaj de dragoste sau pur și simplu pentru a nota ceva important? Ele pot fi folosite și în agenda ta. Caută să cumperi stickere haioase și lipește-le pe paginile pe care ai făcut ultimele notițe. Poate ai auzit o melodie care ți-a plăcut și ai reținut un vers pe care vrei să-l notezi sau data la care încep reducerile într-un magazine de haine preferat. Te vor binedispune ori de câte ori le vei găsi printre pagini sau chiar pe copertă.

4. Optează pentru bandă adezivă cu diverse modele

Când situația o impune și e nevoie să faci modificări în agenda ta, alege să folosești banda adezivă cu diverse modele pentru corecturi. Ți-ai notat activitățile pe toată săptămâna, dar unele s-au anulat între timp sau au fost înlocuite. Banda adezivă este salvatoare în aceste situații și în plus agenda ta va arăta foarte bine.

Nu exiști fără agendă? E lesne de înțeleg dacă ești o persoană foarte ocupată pentru care organizarea este esențială la locul de muncă. Crează-ți o legendă sau un index pentru a putea găsi imediat o informație, un număr de telefon sau o persoană de contact. Indiferent de domeniul în care activezi, o agendă colorată și decorată cu elemente vesele te va binedispune și va arăta că în ciuda atitudinii tale sobre uneori tu ești, de fapt, un om plin de viață.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!